Guardian Glass Europa aduce îmbunătățiri la suita, larg utilizată a companiei, de aplicații software online – Glass Analytics, sporind capacitatea utilizatorilor europeni de a demonstra avantajele sticlei de înaltă performanță din fațadele clădirilor.

Datorită Glass Analytics, utilizatorii au acces la o singură platformă online (glassanalytics.guardian.com),  care găzduiește o mulțime de instrumente de calcul și vizualizare, inclusiv o analiză complexă de configurare, calcule acustice, randări foto-realiste,  Building Information Modeling (BIM) și altele.

Glass Analytics este introdus utilizatorilor europeni ca noua platformă Guardian pentru analiza sticlei și a sistemelor din sticlă, înlocuind Configuratorul Guardian, care este de acum dezactivat. Pentru a simplifica și a îmbunătății accesul la instrumentele analitice Guardian, Calculatorul Acustic a fost integrat în Glass Analytics, asigurând utilizatorilor un singur loc pentru analiza detaliată a sticlei și a sistemelor din sticlă.

Fiecare instrument din suita Glass Analytics funcționează ca un ajutor în procesul de selecție a sticlei, ghidând utilizatorul către soluția de sticlă potrivită obiectivelor sale de design din cadrul proiectelor. La fiecare etapă a procesului de proiectare, specificare și construcție, instrumentele furnizează informații specifice despre valorile estetice și de performanță ale sticlei, necesare pentru a satisface cerințele proiectului.

Cu Glass Analytics,  utilizatorii pot:

  • Calcula valorile de performanță ale sticlei pentru configurări ce pot fi personalizate;
  • Determina performanțele acustice ale diferitelor configurări de geamuri;
  • Accesa un conținut robust și personalizat în Building Information Modeling (BIM);
  • Arhiva calculele proiectului și genera rapoarte deja pregătite pentru clienți.

Dimosthenis Liouris, Managerul Centrului de Consultanță Tehnică Guardian Glass în Europa, declară: “Glass Analytics furnizează soluții de fațade care permit arhitecților, designerilor, procesatorilor de clădiri și sticlă să exploreze posibilitățile estetice și funcționale, îndeplinind, în același timp, cerințele energetice, solare și acustice.

Viziunea noastră este de a aduce valoare pentru clienții noștri și suntem convinși că acest nou software va contribui la aceasta, asigurându-le instrumentele de care au nevoie pentru a înțelege și a specifica combinația de sticlă de înaltă performanță care se va potrivi cel mai bine viitoarelor lor proiecte.”

Metoda de calcul generată prin folosirea programului de configurare Glass Analytics este certificată de organismul notificat KIWA pentru acuratețe, în conformitate cu EN410 și EN673. Datele de calcul sunt preluate din valori certificate pentru a asigura fiabilitatea informațiilor generate pentru utilizarea în proiectarea clădirilor și a lucrărilor de construcție.

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă peliculizată și produse fabricate din sticlă. În cele 25 de fabrici de sticlă float din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și re-zidențiale) și aplicații din domeniul arhitectonic interior, precum și produse din dome-niul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil – see what’s possible®. Vizitați www.guardianglass.com

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globală cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are în jur de 17.000 de angajați și deservește facilități din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia. Companiile Guardian fabrică produse de sticlă float cu un nivel ridicat de performanță, peliculizate și fabricate pentru aplicații arhitecturale, rezidențiale, de interior, din domeniul transporturilor și tehnic și componente de înaltă calitate placate cu crom și din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor și camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este să creeze valoare pentru clienții săi și societate, prin inovare continuă, cu utilizarea unor resurse minime. Guardian este o sucursală deținută în totalitate de Koch Industries, Inc. – guardian.com