Prezența Guardian Glass la glasstec 2018 va consta într-o expoziție interactivă, multi-senzorială (Sala 10, standul A24), unde clienții vor putea experimenta foarte multe posibilități de folosire a sticlei – nu doar pentru prezent, dar și pentru viitor. Glasstec, liderul mondial în evenimentele din industria sticlei, își va deschide porțile în Düsseldorf, Germania, între 23-26 octombrie.

Posibilitățile pe care Guardian Glass le furnizează sunt reunite în design-ul standului – inele concentrice care dezvăluie posibilitățile curente și viitoare ale folosirii sticlei, în timp ce sunt prezentate într-o formă care alternează simțurile tactile, ale văzului, auzului, gustului și cele olfactive.

Începând de la exterior, produsele Guardian de astăzi – inclusiv sticla anti-reflexivă Guardian Clarity™, Guardian LamiGlass® Acoustic aplicat pe sticla cu conținut redus de fier Guardian UltraClear™, și Guardian Dielectric Mirror – sunt folosite pentru a trezi simțurile văzului și auzului.

Explorând în amănunt standul, vizitatorii pot descoperi unele dintre produsele interesante ale viitorului: noul SPS (Single Product Solution), de la Guardian, o platformă tehnologică ce permite un singur produs de sticlă cu control solar pentru peliculele cu strat dublu sau triplu de argint, care are același aspect atât în forma nesecurizabilă, cât și securizabilă; sau unitatea de vitraj (IGU) conceput cu cele mai noi lansări Guardian SunGuard® SuperNeutral™ (SN) 75 și SN 63, care combină performanța îmbunătățită, cu o culoare neutră și consistentă.

În final, ajungând în centrul expoziției, o nouă tehnologie dinamică a sticlei va ilustra viziunea Guardian despre viitorul sticlei, într-o experiență multi-dimensională. Scurta prezentare va furniza concluzia vizuală a călătoriei vizitatorilor pentru a explora și a vedea ce este posibil – See what’s possible®.

„La Guardian Glass, noi nu ajutăm doar la rezolvarea provocărilor actuale. Suntem pregătiți să întâmpinăm ziua de mâine, viitorul apropiat și chiar mai mult, unde credem că sticla va juca un rol și mai important în lume, ajutând la soluționarea noilor provocări ce vor apărea,” explică Andrew Wilkins, manager marketing comunicare, la Guardian Glass Europa. „Standul nostru de la Glasstec 2018 a fost conceput pentru a exprima chiar acest lucru, în timp interacționăm cu vizitatorii noștri, experimentând fizic posibilitățile sticlei noastre.”

Pentru mai multe informații despre prezența Guardian Glass la glasstec 2018, de-a lungul show-ului, sau pentru stabilirea unei întâlniri cu un expert Guardian Glass, pe parcursul evenimentului, vă rugăm să vizitați www.guardianglasstec.com.

Guardian Glass

Guardian Glass, parte a grupului Guardian Industries, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din sticlă float, sticlă peliculizată și produse fabricate din sticlă. În cele 25 de fabrici de sticlă float din toată lumea, Guardian Glass produce sticlă de înaltă performanță pentru uz exterior (atât în scopuri comerciale, cât și re-zidențiale) și aplicații din domeniul arhitectonic interior, precum și produse din domeniul transporturilor și tehnic. Sticla Guardian se găsește în locuințe, birouri, mașini și în unele dintre reperele arhitectonice cele mai semnificative din lume. Centrul de Știință și Tehnologie al Guardian Glass lucrează în permanență să creeze produse din sticlă și soluții noi, utilizând cea mai avansată tehnologie pentru a-și ajuta clienții să vadă ce este posibil – See what’s possible®. Vizitați www.guardianglass.com

Guardian Industries

Guardian Industries, o companie globală cu sediul central la Auburn Hills, Michigan, are în jur de 18.000 de angajați și deservește facilități din America de Nord, Europa, America de Sud, Africa, Orientul Mijlociu și Asia. Companiile Guardian fabrică produse de sticlă flotată cu un nivel ridicat de performanță, peliculizate și fabricate pentru aplicații arhitecturale, rezidențiale, de interior, din domeniul transporturilor și tehnic și componente de înaltă calitate placate cu crom și din plastic vopsit, pentru industriile automobilelor și camioanelor comerciale. Viziunea companiei Guardian este să creeze valoare pentru clienții săi și societate, prin inovare continuă, cu utilizarea unor resurse puține. Guardian este o sucursală deținută în totalitate de Koch Industries, Inc.. Vizitați www.guardian.com

Guardian Clarity™, sticla invizibilă, este unul dintre produsele care vor incita vizitatorii la Glasstec 2018. Poză: Guardian Clarity la Land of the Lions, ZSL London Zoo, ©Romag.