Häfele, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, susține conceptul „Mai multă viață pe m2”, una dintre cele mai mari provocări arhitecturale ale timpului nostru, și propune idei de design interior și mobilier multifuncțional pentru a locui inteligent în spațiile de mici dimensiuni.

Mobilierul multifuncțional și creativ are un efect surpinzător asupra locuințelor, dar mai ales asupra spațiilor cu dimensiuni restrânse. Acesta se distinge printr-un design purist, iar caracteristica sa de economisire a spațiului face să se încadreaze perfect în încăperile tot mai mici existente în prezent. În plus, față de sistemele modulare care îndeplinesc în același timp mai multe funcții, acum facem cunoștință cu un mobilier inteligent care câștigă din ce în ce mai multă popularitate.

De exemplu, la mesele de cafea sau mesele de bar/ dinning cu spațiu suplimentar de stocare integrat, producătorii de mobilier au urmărit să combine linia estetică cu funcționalitatea inteligentă, totul pentru ca rezultatul final să se adapteze perfect în spațiile de locuit compacte.

Individualitate și sofisticare: mese de cafea plasate strategic în grupuri

În acest sezon rece, detaliile pot transforma camerele în unele confortabile și relaxante: mesele de cafea sunt aranjate în grupuri, înlocuind perfect mesele fixe, statice, ce conferă de multe ori o răceală spațiului. Avantajul acestor grupuri constă în numeroasele posibilități de personalizare în funcție de dorințe și nevoi. Prin combinarea diferitelor dimensiuni și înălțimi, se poate crea o imagine dinamică care poate fi utilizată fie în mod funcțional, fie strict estetic. De asemenea, acestea dispun de o flexibilitate maximă, iar astfel pot fi așezate oriunde în locuință: în baie, în hol sau chiar lângă pat.

Despre Häfele

Häfele este o companie internațională, condusă de membrii celei de-a treia generaţii a familiilor Häfele şi Thierer, cu sediul în Nagold, Germania. A fost fondată în 1923, iar în prezent serveşte industriei accesoriilor pentru mobilă, feroneriei arhitecturale şi a sistemelor electronice de control a accesului. Printre clienţii săi se numără cei din industria mobilei, producătorii de mobilier, distribuitorii de feronerie, arhitecţi şi designeri din peste 150 de țări din întreaga lume. Häfele dezvoltă și produce accesorii de feronerie și sisteme electronice de control al accesului în 6 fabrici în Germania și Ungaria. În exercițiul financiar 2015, Grupul Häfele a realizat venituri de 1,3 miliarde de euro, având peste 7.100 de angajați în 37 de filiale, și numeroase reprezentanţe în întreaga lume.

Häfele România este una din cele 37 de subsidiare ale Häfele GmbH & Co KG Germania. Înființată în octombrie 2009, cu sediul în Timișoara și un punct de lucru în București, vine în întâmpinarea producătorilor de mobilă, revânzătorilor de feronerie și accesorii pentru mobilă, designerilor și arhitecţilor prin soluțiile și produsele inovatoare.