Hai la Şcoala de Vară Antipa!

  • Hai la Şcoala de Vară Antipa!

Hai la Şcoala de Vară Antipa!

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copiii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani să participe la primul modul al Şcolii de Vară Antipa intitulat „Viaţa pe 6 picioare”, care se desfăşoară în perioada 04 – 08 iulie 2016 în Sala Atelier a Muzeului.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Ştiaţi că majoritatea plantelor sunt polenizate de albine? Fără aceste insecte, multe dintre fructele şi legumele pe care le consumăm cu atâta plăcere, nu ar mai exista.

În cadrul modulului dedicat studiului insectelor, cursanții vor participa la activităţi teoretice şi practice având ca subiect cunoaşterea, prepararea, vizualizarea la microscop şi conservarea diferitelor clase de insecte. Pe parcursul acestui modul, copiii vor avea ocazia să înveţe caracteristicile celor mai importante ordine din clasa Insecta, vor afla despre dovezi de dexteritate, de organizare, modalităţi de construire a cuibului, de procurare a hranei. De asemenea, copiii vor înţelege cum se face o colecţie ştiințifică, care este rolul unei colecţii entomologice şi vor participa la o deplasare pe teren, unde vor putea să aplice noţiunile teoretice învăţate.

Vă aşteptăm la modulul dedicat Insectelor susținut de muzeograful Alexandra Florina Popa, să descoperim împreună cum e „Viaţa pe 6 picioare”!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top