window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Havas semnează campania Romanian Design Week

  • Havas semnează campania Romanian Design Week

Havas semnează campania Romanian Design Week

Agenția de publicitate Havas Worldwide ADDV a creat pentru clientul The Institute campania de promovare a celui mai important eveniment anual dedicat industriilor creative din România.

Festivalul Romanian Design Week aduce anul acesta în incinta Hanului Gabroveni o serie de evenimente, proiecte tematice și exponate de arhitectură, grafică, modă, design de obiect etc.

Alte 60 de evenimente satelit sunt organizate în tot orașul: spații convenționale și neconvenționale, galerii de artă, studiouri de design, ateliere sau showroom-uri vor găzdui conferinţe, expoziții sau proiecţii.

Pe scurt, creativitatea transformă Bucureștiul, în săptămâna 15-24 mai. Acesta a fost și mesajul transmis de campania de comunicare creată de Havas, cu execuții de outdoor, print, mobile și online.

Deși expoziția abia a început, numărul record de vizitatori dovedește deja că promovarea și-a atins scopul, iar festivalul câștigă cu fiecare an tot mai multă notorietate.

Înființată în 1999, agenția HAVAS din București este încă din anul 2000 parte a grupului Havas Worldwide, rețea globală specializată în soluții creative integrate de media, marketing și comunicare. Mai bine de 11.000 de profesioniști lucrează pentru Havas în 316 birouri din 120 de orașe și 75 de țări ale lumii.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top