window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Heal Cosmetic anunta inceperea noilor cursuri de machiaj Make-up Session 2010 / Oradea


S-a dat startul la inscrieri pentru noile cursuri Make-up Session 2010 organizat de catre salonul Heal Cosmetic, dedicate tuturor doamnelor si domnisoarele din Oradea si nu numai. Aceste cursuri de make-up vin sa preintampine toate nevoile femeii moderne. Profitati de aceasta sansa!

Intampini greutati in a-ti realiza machiajul zilnic? Iti doresti cu adevarat sa fii frumoasa in fiecare zi, cu minim de efort, realizand un machiaj profesional, invatand astfel sa-ti pui in valoare frumusetea, sau poate pur si simplu esti pasionata de machiaj? Participa asadar alaturi de prietenele tale la noile cursuri Make-up Session 2010 organizat de catre salonul Heal Cosmetic, dedicat tuturor doamnelor si domnisoarele din Oradea si nu numai.
In decursul unei zile vei putea invata diverse tehnici de machiaj sub indrumarea unui make-up artist profesionist.
Tematici de Make-up parcurse in cadrul cursului Heal Cosmetic Make-up Session 2010:
Machiajul de zi
Machiajul de seara
Machiajul senior
Machiajul ochelari
Machiajul natural
Cu pachetul de cunostinte acumulate in cadrul acestui curs vei capata experienta in arta machiajului sub toate formele ei intr-un mod creativ, cu rezultate inedite, ce iti vor schimba modul in care privesti machiajul oferindu-va o viziune clara asupra unui make-up perfect.
Practica se va realiza cu produse profesionale Ofra Cosmetics ce se bucura de o recunoastere internationala, fiind potrivite pentru cele mai sensibile tipuri de ten, mentinandu-se chiar si 24 de ore.
Heal Cosmetic Make-up Session 2010 va avea loc in weekend-uri incepand cu luna Iulie a acestui an.
Pentru inscrieri si informatii suplimentare contactati-ne la urmatorul numar de telefon 0259.450-540 intre orele 10-16 sau la adresa de email office@healcosmetic.ro . Pentru orice intrebare va stam la dispozitie, oferindu-va intodeauna un raspuns amanuntit si un zambet cadou.
Acest curs de make-up vine sa preintampine toate nevoile femeii moderne. Profita de aceasta sansa!
Schimba-ti machiajul pentru ca el sa te schimbe pe tine!

Str. Infratirii Nr 3, Oradea
healcosmetic.marketing@gmail.com
http://www.healcosmetic.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top