Health & Beauty Expo 2011

@ Sala Palatului

@ 10.00 / 25-27 noiembrie 2011

Health & Beauty Expo este un concept international, care uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea.

Datorita succesului pe care acest tip de eveniment il inregistreza pe plan international, MH Media Solution aduce acest concept in Romania si ii invita pe toti cei interesati de domeniul sanatatii si frumusetii sa participe in fiecare an la aceasta expozitie.

Health & Beauty Expo porneste de la ideea ca frumusetea merge mana in mana cu o viata sanatoasa. Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate.

In ultimii ani, industria sanatatii si a frumusetii a evoluat atat de mult, incat trebuie sa depunem tot efortul pentru a tine pasul cu aceasta evolutie. Ne trebuie un loc unde sa aflam care sunt ultimile realizari in domeniul sanatatii si frumusetii si sa le alegem pe cele mai benefice pentru noi.

La acest eveniment participa specialisti de top din domeniile sanatatii – medicina si psihologie – si frumusetii precum: Profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi – director al Insitutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, Dr. Ana Culcer – Medic primar pediatru-neonatolog, Seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti, Membru fondator in Asociatia Secretu