window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • HERCESA anunta extinderea complexului rezidential Vivenda Residencias

HERCESA anunta extinderea complexului rezidential Vivenda Residencias

Compania HERCESA a demarat lucrările la faza a III-a a proiectului rezidențial Vivenda Residencias, din estul Capitalei. Reprezentanții companiei au declarat că în această etapă a proiectului vor construi 132 de apartamente noi. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment la care au participat directorul HERCESA Romania si Francisco Vasquez, Directorul General al grupului HERCESA Internacional ” Ne face mare plăcere să anunț ăm începerea fazei a III-a a proiectului rezidențial Vivenda Residencias. Apartamentele construite în primele două faze ale proiectului au fost deja vândute în totalitate, fapt care dovedește că prin efortul și colaborarea echipelor noastre de designeri, ingineri și constructori am reușit să oferim clienților noștri locuințe de calitate, funcționale și elegante. Compania noastră va investi peste 14 milioane de euro în această etapă a proiectului. La finalizarea sa, complexul rezidențial Vivenda Residencias va cuprinde un total 1400 de locuințe. Dorim ca Vivenda Residencias să reprezinte un standard de calitate nu doar pentru locuitorii sectorului 2, ci pentru toți românii care își doresc o locuință. ” a declarat Mauricio Mesa Gomez, directorul HERCESA România.

În noua fază a proiectului, compania HERCESA va construi 132 de locuințe noi, care vor putea fi achiziționate pentru sume începând de la 55.406 euro + TVA, HERCESA oferind modalități de plată cu rate lunare convenabile prin eșalonarea a 15% din prețul total pe toată perioada de construcție, astfel încât achiziționarea locuinței să fie cât mai simplă și accesibilă pentru clienți.

Fiecare apartament va beneficia de un loc de parcare și un spațiu de depozitare, incluse în preț.

Situat în estul Capitalei, complexul rezidențial Vivenda Residencias a atras deja sute de locatari.

Printre avantajele complexului se numără proximitatea sa față de școli și grădinițe, față de parcurile Morarilor și IOR, dar și față de Piața Morarilor sau Mega Mall. În plus, Vivenda Residencias este foarte bine conectat cu restul orașului, fiind situat în apropierea mai multor stații de RATB și a stației de metrou Costin Georgian și la doar 15 minute de mers cu mașina de Piața Unirii.

Compania HERCESA a fost înființată în urmă cu 40 de ani, în Spania, iar din 2004 și-a început activitatea și în România, prin cumpărarea și reabilitarea clădirii istorice care găzduiește astăzi Hotelul Cișmigiu. În prezent, compania este în faza de proiectare a peste 5.500 de locuințe în mai multe cartiere din București.

Go to Top