HIT Bag, geanta creata special pentru X Factor Italia

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/HIT Bag, geanta creata special pentru X Factor Italia

HIT Bag, geanta creata special pentru X Factor ItaliaGeanta Hit Bag de la CARPISA, deja celebra in Italia, unde a fost promovata de vedeta de televiziune Simona Ventura in cadrul emisiunii X Factor Italia, ajunge si in magazinele CARPISA din Romania!

Recent, CARPISA a devenit sponsorul cunoscutului show de televiziune X Factor, varianta italiana, care se desfasoara in perioada 26 septembrie – 12 decembrie 2013. Simona Ventura, unul dintre jurati si cunoscuta vedeta de televiziune in Italia, si-a accesorizat de multe ori tinutele din cadrul show-ului cu geanta Hit Bag CARPISA in diferite culori. Colaborarea dintre X Factor si CARPISA vine ca un lucru natural, avand in vedere ca ambele branduri sunt de notorietate mondiala si promoveaza valori precum tineretea, energia, talentul, emotia si spectacolul.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Hit Bag este geanta-vedeta a colectiei CARPISA a acestui sezon, un accesoriu irezistibil si elegant.  Gentile Hit Bag precum si celelalte produse CARPISA din colectia toamna-iarna 2013/2014 pot fi achizitionate din magazinele CARPISA din Baneasa Shopping City Bucuresti, AFI Palace Cotroceni Bucuresti, AFI Ploiesti, City Park Mall Constanta si Iulius Mall Cluj Napoca, cat si online pe www.shoes.ro.
Video: http://www.youtube.com/watch?v=wVjescdGnwI

Despre Carpisa:
Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piaţa de poşete, genţi şi accesorii, cu un număr de  peste 600 magazine în întrega lume. În anul 2012 a fost numit pentru a cincea oara, “Retailerul anului în Italia” la categoria genţi şi accesorii.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top