window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Holcim România – Comunicat de Presa

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, este prima companie din România care oferă utilizatorilor și constructorilor un ciment cu clasă de rezistență superioară, certificat BES 6001 – cimentul Structo® Plus. Acesta garantează structuri solide, aduce un plus de valoare la certificarea clădirilor verzi și oferă încrederea unor clădiri rezistente și sigure.

Cimentul Structo® Plus este relansat acum într-un nou ambalaj ce evidențiază factorii care îi susțin în mod durabil calitatea: este produs în fabrici cu cele mai bune tehnologii disponibile, se bucură de experiența Holcim de peste 100 de ani în domeniul producerii cimentului de calitate superioară, are emisii de dioxid de carbon reduse cu 25% pe tona de produs și este realizat în conformitate cu certificarea BES 6001, ce atestă faptul că Holcim aplică principiile sustenabilității în fabricarea Structo® Plus, acționând responsabil din punct de vedere social şi al mediului, de la achiziţia materiilor prime şi gestionarea proceselor de fabricaţie şi până la livrarea produselor.

Cimentul Structo® Plus conferă astfel încredere utilizatorilor săi și le garantează rezistența și siguranța proiectului la care este folosit.

Despre încredere vorbește și noua campanie Structo® Plus de la Holcim, – Pentru constructori demni de recunoștință. Încrederea este ingredientul secret al sacilor Structo® Plus, cel datorită căruia cimentul nostru este alegerea preferată a constructorilor și compania Holcim, furnizorul preferat de ciment ai partenerilor noștri.

“Ne place să fim mereu cu un pas în față, iar cimentul Structo® Plus reprezintă una dintre cele mai bune dovezi ale modului în care compania noastră a înțeles să implementeze și să ofere inovație și sustenabilitate. Standardele după care este realizat cimentul Structo® Plus sunt unice în România și conferă constructorilor încrederea că vor lucra cu un produs ce respectă cele mai noi cerințe europene și internaționale în materie de mediu, rezistență și durabilitate”, a declarat François Petry, Directorul General al Holcim România.

“O casă se construiește cu multă pasiune, implicare și dăruire, dar orice constructor știe că un rezultat bun ține și de un ingredient secret – încrederea. Încrederea este elementul-cheie în orice lucrare de construcții. Folosind Structo® Plus, constructorii trebuie să știe că vor avea astfel garanția noastră vor lucra mai repede, mai eficient și vor fi mândri de rezultatul muncii lor. Acest produs performant, realizat în fabricile de ciment cu cele mai bune tehnologii din Europa și din lume, asigură structura solidă a unei case, ce trebuie să reziste peste generații”, a declarat Bogdan Dobre, Director Marketing & Vânzări Holcim România.

Despre campania Pentru constructori demni de recunoștință

Platforma de comunicare va fi susținută printr-un spot TV  în care încrederea și recunoștința merg mână în mână pentru a promova Structo® Plus:

www.youtube.com/holcimromania

Conceptul va fi declinat în mai multe medii de comunicare – TV, print, tranzit și online. Campania a fost realizată în colaborare cu agenția de publicitate McCann Erickson, prin divizia Momentum. Spotul TV a fost filmat sub îndrumarea regizorului Matei Alexandru Mocanu.

Mai multe detalii despre campanie pe www.construiesc-singur.ro, dar si pe www.holcim.ro si www.facebook.com/holcimromania.

Despre Structo® Plus

Structo® Plus este un ciment Portland cu clasă superioară și rezistențe finale la compresiune de minim 42,5 N/mm2, special conceput pentru structuri din beton armat cu performanțe superioare celorlalte produse din categoria sa de consum. Cimentul poate fi folosit în toate aplicațiile care țin de construcția unei case: fundație, structură, grinzi, planșee, pereți interiori și exteriori, precum și pentru elemente de zidărie, pavare sau placare. Plusul de performanță se bazează pe faptul că produsul din sac poate fi furnizat în vrac producătorilor de betoane pentru proiecte ample în vederea construirii de clădiri rezidențiale și birouri.

Despre Holcim Romania

Holcim (Romania) S.A. deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 800 de angajați. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei la www.holcim.ro şi pagina oficială de Facebook: facebook.com/holcimromania

Holcim este unul dintre cei mai importanţi furnizori de ciment şi agregate (nisip şi pietriş), betoane şi asfalt, precum şi servicii conexe. Grupul deţine participaţii minoritare şi majoritare în aproximativ 70 de ţări, pe toate continentele.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top