Horatiu Malaele

Duminica, 24 septembrie, iubitorii de spectacole din capitala vor lua parte la o noua intalnire memorabila cu unul dintre cei mai indragiti actori de comedie din Romania.

HORATIU MALAELE revine pe scena cinematografului CINEMA PRO, de la ora 19:30, in spectacolul de succes ”EDITIE SPECIALA”, alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele si a interpretului Radu Captari. Malaele, tatal si fiul, se intrec in dialoguri fine si subtile, de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirica aparte, in acompaniamentul muzical al indragitului artist Radu Captari.

Spectatorii care nu avut inca prilejul sa vizioneze filmul ”Funeralii Fericite”,  vor putea profita de proiectia acestuia, in mod gratuit, imediat dupa spectacol. Pelicula este o tragi-comedie exceptionala ce il aduce pe Horatiu Malaele atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor, si ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pot fi achizitionate la pret general (75 lei) atat de la casa de bilete a salii Cinema Pro cat si online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro  si www.ticketnet.ro.