HORTUS – FLORSHOW ROMÂNIA 2013

Între 16 și 19 mai 2013, va avea loc a doua ediție a HORTUS FLORSHOW ROMÂNIA, eveniment dedicat Floriculturii, îmbogățit în acest an cu prezența sectorului horticol. Evenimentul se va desfășura în două zone distincte, în funcție de principalele categorii de beneficiari cărora li se adresează: profesioniștii din sector și publicul larg.

HORTUS - FLORSHOW ROMÂNIA 2013
Zona dedicată profesioniștilor se află în interiorul Pavilionului amenajat în Sala „Agronomia” din campusul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară: aici vor fi prezente firme românești și din străinătate ce își vor expune produsele și noutățile. Obiectivul manifestării este acela de a crea contacte directe între producători și comercianții din sectorul horticol, folosind un model expozițional inovator și atrăgător din punct de vedere al raportului costuri/beneficii.

Zona externă din jurul Pavilionului „Agronomia” va găzdui expoziția dedicată publicului larg; accesul va fi liber. În această zonă, vizitatorii vor găsi cele mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină: semințe și răsaduri de legume și flori, plante ornamentale, unelte, utilaje, accesorii și produse agricole tradiționale.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

HORTUS FLORSHOW prevede și o serie de evenimente colaterale: conferințe tematice, cursuri de formare pentru studenți și profesioniști, seminarii tehnico-științifice și inițiative de sensibilizare adresate școlilor și publicului larg.

Toți vizitatorii, atât persoane private cât și societăți, vor avea acces liber în spațiile dedicate evenimentului.

Pavilion și zone externe din cadrul Universității de Știinte Agronomice și
Medicină Veterinară din București

Intrare liberă / Program: 10-18

ORGANIZATOR
Societatea Green Box are drept activitate principală gestionarea pavilionului cu o suprafață de 7.000 mp dedicat Floriculturii, situat în cadrul platformei agroalimentare Verona Mercato.
Aici sunt organizate manifestări expoziționale de sector ce sprijină filiera florilor și a plantelor ornamentale. Green Box mai organizeză evenimente și inițiative expoziționale dedicate altor domenii decât cel floricol, în diverse locații, situate în afara acestei zone.

www.greenboxsrl.it

Pentru infromații:
Tel. + 40 723 777 924
Mail: florshowromania@gmail.com
www.florshowromania.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top