HOSPICE Casa Speranţei – Rezultatul Campaniei ”2% pentru Clipe de Viaţă”,

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, fundatii / asociatii / ONG-uri, sanatate, social/HOSPICE Casa Speranţei – Rezultatul Campaniei ”2% pentru Clipe de Viaţă”,

Suma totală direcţionată de acest impresionant număr de contribuabili din intreaga ţară este de 851.000 lei (aproximativ 190.000 euro).

Rezultatul financiar în urma campaniei, reprezintă 10.37% din bugetul de cheltuieli al Fundaţiei în 2012, şi poate acoperi cheltuielile organizaţiei pentru un număr de 8500 vizite la domiciliul pacienţilor incurabili.

Pentru cei care se confruntă direct cu durerea şi acceptarea unui diagnostic de boală incurabilă, ajutorul profesionist oferit de HOSPICE Casa Speranţei reprezintă şansa de a continua să se bucure de viaţă şi de aspectele ei importante, de a rămâne în sânul familiei alături de cei dragi. Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezintă soluţia de a face faţă unei situaţii foarte solicitante şi de a simţi că pot fi de ajutor pentru cel aflat în suferinţă şi îl pot vedea trăind în demnitate, fără durere.

Vă mulţumim şi vă invităm să rămâneţi alături de noi, să fiţi unul dintre cei care vor sprijini anul acesta cu 2% din impozit fundaţia noastră şi vor contribui la alinarea suferinţei a peste 1700 de copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformaţii congenitale şi adulti cu cancer.

Nu ezitaţi să directionaţi 2% şi în 2013! Cu toţii împreună, putem veni în sprijinul celor care luptă cu durerea clipă de clipă şi chiar dacă nu putem adăuga zile vieţii, cu sigurantă adăugăm viată zilelor!
Unul dintre reprezentanţii HOSPICE Casa Speranţei poate oricând veni la sediul companiei dumneavoastră pentru a prezenta serviciile pe care le oferim, astfel încât angajaţii dumneavoastră să poată alege în cunostinţă de cauză. Formularele pot fi descarcate de pe www.hospice.ro , completate şi depuse personal la sediul Administraţiei Financiare sau la cererea dumneavoastră, un membru al Fundaţiei le va ridica de la sediul companiei.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Câteva minute pentru completarea formularului de direcţionare a 2% din impozitul pe venitul realizat in 2011 pot asigura unui bolnav incurabil clipe de viaţă fără durere. Credem într-o lume fară durere! O lume în care toate persoanele suferind de boli grave sau incurabile în stadii avansate trebuie să beneficieze în mod gratuit şi la momentul oportun de servicii specializate de îngrijiri paliative, iar familiile acestora trebuie să aibă acces la servicii de sprijin şi consiliere.

Mulţumim pentru compasiunea şi înţelegerea manifestate faţă de suferinţa pacienţilor noştri! Mulţumim pentru încrederea acordată echipei HOSPICE Casa Sperantei!

***
HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002) HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Contact media: Gabriela Tokes Coordonator Departament Fundraising HOSPICE Casa Sperantei

M:0728130091 F:0268474405 E:gabriela.tokes@hospice.ro

Brasov Str Sitei Nr 17A www.hospice.ro www.studiipaliative.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top