Hypercomunicare pentru… HyperCubic

  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Cu mai mulți clienți și mai semnificativi, cu o cotă de piață mai mare și o echipă tot mai numeroasă, cu o poveste frumoasă în spate și profesioniști de toată încrederea, compania HyperCubic IT Outosurcing a decis să colaboreze cu o agenție de PR pentru a-și face mai bine cunoscute brandul și serviciile.

Media Pozitiv, agenția de relații publice aleasă pentru a gestiona acest proiect de comunicare, a propus companiei HyperCubic o abordare complet diferită: valorizarea rezultatelor subtile, necuantificabile, performanțele, încrederea obținute de companie pentru clienții săi. Media Pozitiv își propune să așeze HyperCubic IT Outsourcing în poziția de companie care încearcă să schimbe percepția asupra serviciilor IT, să le scoată din zona mentenanței și să le plaseze în zona serviciilor inteligente, cu atribute unice, personalizate.

Colaborarea dintre cei doi parteneri: HyperCubic și Media Pozitiv este și o provocare de business. Multe dintre poveștile acestor două firme se suprapun în istoria recentă a antreprenoriatului românesc: businessuri independente, de succes, care recunosc valoarea și potențialul profesional când îl întâlnesc și îl valorifică imediat, spre beneficiul afacerilor clienților din portofoliu. Dincolo de parteneriatul multianual încheiat, cele doua companii și-au propus să se sprijine reciproc și pe partea de business development.

Proiectul de comunicare presupune acțiuni de brand awareness, comunicare B2B (evenimente și campanii), media relations, promovare în medii tradiționale și interactive. Media Pozitiv va gestiona și comunicarea HyperCubic IT Outsourcing în social media, cu accent pe comunicarea către comunități de clienți.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

HyperCubic IT Outsourcing

 Compania oferă servicii IT flexibile, complete și integrate în toată țara. Liniile de business ale HyperCubic IT Outsourcing sunt serviciile de externalizare IT și servicii IT de reparatii laptopuri și echipamente IT. Suportul tehnic pe care îl oferă se adresează companiilor și corporațiilor care doresc fie să externalizeze serviciile IT, fie să realizeze un outsourcing parțial. HyperCubic IT Outsourcing ajută clienții să își imbunătățească performanțele organizaționale prin managementul performant al infrastructurii IT și prin alinierea strategiei IT cu obiectivele companiei. Printre clienții companiei se numără: AGIP, Badsi Nissan, România Liberă, ROMPREST, Groupama Asigurări. www.hypercubic.ro

Media Pozitiv

 Agenție de servicii integrate de comunicare, cu accent pe inovație și tehnologie. Media Pozitiv este membru partener în Worldcom PR Group, cea mai puternică rețea globală de agenții independente. Comunică în medii tradiționale și interactive și se implică major în partea de business development a clienților. De peste 8 ani pe piața serviciilor de comunicare, Media Pozitiv a încercat să învețe clienții modești să comunice mai curajos, iar pe cei mari să comunice mai mult și mai eficient. Clienți: Lexmark International Technology România, 3M România, Omnilogic, TBI Bank, TBIH Financial Services, Banca Feroviara, Saxo Bank, Check Point, HyperCubic IT Outsourcing, UNICEF, SOS Satele Copiilor, Ambasada Republicii Franceze în România, Automobile Bavaria, Burda România.  www.mediapozitiv.com

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top