window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Hypercubic pe piata de Outsourcing IT

Hypercubic IT OutsourcingExternalizarea serviciilor IT poate fi o solutie castigatoare pe vremuri de criza. De ambele parti. Pentru ca aceasta teorie sa se verifice pe plan local, trebuie insa ca potentialii clienti sa depaseasca limitarile modelelor de business actuale. Firme ca Hypercubic isi adapteaza constant oferta la cererile si specificul pietei locale.

Externalizarea serviciilor IT poate reprezenta o solutie de eficientizare a business-ului unei companii pe timpuri de criza, prin:

reducerea costurilor operationale si un control mai bun al acestora;
control mult mai bun al nivelului de calitate al serviciilor (asigurat prin SLA-urile stabilite cu prestatorul de servicii);
mbunatatirea activitatii de baza a companiei;
recuperarea rapida a beneficiilor;
economie de spatiu si echipamente necesare;
mpartirea si reducerea riscului;
diponibilitate permanenta a serviciilor.

Directorul general al Hypercubic Bogdan Rohan – concluzioneaza Beneficiile invocate sunt in mare aceleaSi, reluate sub diverse argumentatii. Argumente puternice si mai ales demonstrabile. Marja de rentabilitate difera de la client la client, in functie de mai multi parametri. Ce este insa important e ca Hypercubic poate fi unul din acei parametrii pentru clientii sai.

HyperCubic IT Outsourcing
Electromagnetica Business Park, corp 3, parter
Tel: 0372 746 151
E-mail: office@hypercubic.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top