window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Ia-ti permisul la distractie! Sambata, 30 iulie, in Parcul Herastrau / Bucuresti / 30 iulie 2011

Ziua Distractiei alaturi de ECDL ROMANIASambata, 30 iulie, la Intrarea Charles de Gaulle din Parcul Herastrau va avea loc cea de-a cincea editie a evenimentului „Ia-ti permisul la distractie!”. Toti copiii alaturi de parinti sunt invitati sa petreaca Ziua Distractiei alaturi de ECDL ROMANIA si sa castige premii atractive la diversele concursuri ECDL si un premiu special, un Netbook, la Tombola evenimentului.

„Ia-ti permisul la distractie!” este organizat de ECDL ROMANIA in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si MedLife.

Intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau va fi sambata, 30 iulie a.c. incepand cu ora 16:00 locatia Zilei Distractiei, cand toti copiii impreuna cu parintii lor sunt invitati sa participe la jocurile ECDL.

Copiii trebuie sa caute pisica ECDL de la Intrarea Charles de Gaulle si sa se inscrie la unul dintre concursurile de role, masinute teleghidate, desen pe asfalt, puzzle sau de orientare. Vor avea parte de multe premii, dar si distractie garantata.

Totodata, toti cei care vor fi in Parcul Herastrau in aceasta sambata au sansa de a castiga un Netbook daca se vor inscrie la Tombola din cadrul evenimentului.

Primaria Municipiului Bucuresti este alaturi de ECDL ROMANIA si la cea de–a cincea editie „Ia-ti permisul la distractie!”, anul acesta alaturandu-se evenimentului ca partener si MedLife ce va asigura asistenta medicala.

ECDL ROMANIA va supraveghea strict toate activitatile desfasurate pe durata acestui eveniment.

Regulamentul Tombolei ECDL este disponibil pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro .

Evenimentul face parte din campania de vara ECDL ROMANIA “Click pe verde!”, care isi propune ca elevii obisnuiti doar cu activitatea in fata computerului sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecarui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personala si responsabila fata de mediul in care traieste.

ECDL ROMANIA

Programul ECDL (European Computer Driving Licence) se bucura de recunoastere internationala in 148 de tari si este singurul program de certificare a cunostintelor de utilizare a computerului adoptat si recunoscut simultan de Consiliul Europei, prin Comisia ESDIS-Employment and Social Dimension of the Information Society si European Community Personnel Selection Office, de UNESCO si PNUD.

In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 600 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top