În fiecare an îți propui ca Decembrie să nu te ia prin surprindere atunci când vine vorba despre cadourile pe care dorești să le oferi partenerilor de afaceri. Fie că este vorba despre șefi, colaboratori, mentori, fiecare dintre ei merită un cadou, în semn de prețuiere pentru colaborarea de peste an.

Alegerea unui cadou de Crăciun sau final de an pentru șeful tău, fie că este bărbat sau femeie, îți dă mereu bătăi de cap.  Pe de o parte îți dorești să fie personalizat, ca să îi arăți că apreciezi legătura dintre voi, însă, în același timp, nu vrei să renunți la etichetă în relația cu superiorul.

Pentru că scopul tău principal este să îți bucuri șeful și să eviți riscul de a-i oferi ceva nepotrivit, care să te pună într-o lumină proastă, există o soluție la doar un click distranță: florăria online, http://www.florariamobila.ro/.

Dacă vrei să-ți impresionezi șeful, poți alege un brad gata împodobit, de diverse dimensiuni, care să-și găsească un loc pe birou lui, cu prețuri cuprinse între 150 și 450. Dacă ideea unui brad nu îți place foarte mult, poți alege dintr-o gamă variată de coronițe de Crăciun decorate cu portocală, scorțișoară, nuci, globulețe, flori naturale etc. O alternativă o reprezintă și aranjamentele speciale pentru Crăciun, cu trandafiri albi și crenguțe de brad, lumănări, flori de bumbac, conuri de brad.

Cu o experiență de 5 ani pe piața din România, FlorăriaMobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale care necesită livrare rapidă. Oferă transport gratuit în București, reconfirmă comanda prin trimiterea fotografiei exact cu produsul livrat. Este acceptată plata cu cardul, iar la ce de-a treia comandă oferă un cadou surpriză. În plus, oferă felicitare cadou și sugestii de mesaje pentru cei care au nevoie de inspirație pentru a-și exprima sentimentele sau pentru cei care nu au găsit cea mai potrivită urare.

Dacă, într-o situație excepțională, curierii de la FlorăriaMobilă.ro nu se încadrează în termenul promis, fie și pentru câteva minute de întârziere peste cele două ore promise, oferă un cadou drept recompensare la următoarea comandă.

http://www.florariamobila.ro/  te așteaptă la un click distanță ca să alegi cele mai inspirate aranjamente de Crăciun online!