Ilegitim – cel mai titrat film românesc din acest sezon

  • Ilegitim – cel mai titrat film românesc din acest sezon

Ilegitim – cel mai titrat film românesc din acest sezon

”Ilegitim”, unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani, premiat în cadrul festivalului de la berlin cu C.I.C.A.E Award – Premiul Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă, s-a bucurat de o vizibilitate crescută în mass media.

În perioada 20 ianuarie – 28 martie 2016, producția Ilegitim a înregistrat 2.652 de materiale în media, dintre care 1.377 de mențiuni în Social Media, 972  articole în presa online (website-uri), 172  articole în presa scrisă, 116 știri la TV și 14 la posturile de radio.

Sursele cu cel mai mare număr de materiale referitoare la Ilegitim, în perioada analizată

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Printre sursele online cu cele mai multe materiale publicate se numără digi24.ro – 74 mențiuni, adevărul.ro – 40 mențiuni, agerpres.ro – 30 mențiuni. România liberă este publicația cu cele mai multe articole referitoare la Ilegitim – 11, urmată de Click cu 6 articole și Adevărul cu 5.

În ceea ce privește posturile TV, Digi24 este pe primul loc cu 25 de știri, urmat de Antena 3 cu 22 și Antena 1 cu 20. Radio Zu, România Actualități și Europa Fm se numără printre posturile de radio cu cele mai multe știri referitoare la Ilegitim.

Analiza a luat în calcul publicațiile tipărite şi online, posturile de radio şi TV monitorizate de mediaTRUST în perioada 20 ianuarie  – 28 martie 2016. Detalii privind monitorizarea sunt disponibile pe www.mediatrust.ro.

Despre mediaTRUST

mediaTRUST România, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă clienţilor săi acces la informaţiile apărute zilnic în mass media (presă scrisă, online, radio şi TV) din 15 ţări din Europa Centrală şi de Est. Înființată în 1999, mediaTRUST furnizează servicii de monitorizare pentru clienți din toate industriile, ONG-uri, companii și instituții ale statului. Din 2004 suntem membri ai organizaţiei internaţionale de elită FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d’Extraits de Presse), iar în 2014 am devenit membri BRAT (Biroului Român de Audit Transmedia) şi ARMA (Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor).

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!