IMAGE PR dă startul înscrierilor la ediția de toamnă a programului său de internship. Astfel, 5 tineri au posibilitatea de a lucra alături de echipa IMAGE PR timp de 2 săptămâni în perioada septembrie-octombrie, după ce aceştia vor parcurge cu succes paşii mecanismului de recrutare disponibil pe site-ul agențieişi pe pagina de Facebook a agenţiei.

,,Organizăm programul de internship IMAGE cu multă pasiune, de peste 8 ani, timp în care am cunoscut zeci de studenţi dornici să descopere viața în agenție. Internship-ul este experienţa pe care fiecare proaspăt absolvent ar trebui să o încerce, iar noi, la IMAGE PR, depunem eforturi ca această experienţă să fie una de învăţare, descoperire şi motivare”, a declarat Iulia Tănase, Managing Partner IMAGE PR.

Procesul de recrutare pentru această ediţie va începe pe Facebook, unde cei interesaţi vor fi provocaţi să-şi testeze creativitatea şi se va finaliza cu un interviu cu reprezentanţii agenţiei. Candidaţii selectaţi vor deveni membrii unei echipe din agenţie, se vor putea implica în proiectele în desfăşurare ale acesteia şi vor descoperi multe dintre secretele profesiei.

Internship-ul se adresează studenţilor sau absolvenţilor facultăţilor de profil, precum şi tuturor celor care doresc să descopere ce presupune o carieră în domeniul comunicării şi al relaţiilor publice. Toţi cei interesaţi pot accesa site-ul www.imagepr.ro, secţiunea Cariere sau pot intra pe pagina de Facebook pentru mai multe detalii.

###

Despre IMAGE PR

IMAGE PR este una dintre primele agenţii de relaţii publice înfiinţate în România, lider pe piaţa de comunicare. Reputaţia IMAGE PR se bazează pe cei 19 ani de consultanţă strategică oferită clienţilor, pe calitatea serviciilor şi pe rezultatele campaniilor de comunicare dezvoltate.

IMAGE are în prezent o echipă de 30 de oameni care oferă consultanţă unor clienţi precum: Arctic, Coca-Cola Hellenic, Unilever, Eco-Rom Ambalaje, Danone, Reckitt Benckiser.

În 2014, IMAGE PR a anunţat prima Divizie de Healthcare Communications din industria de PR din România, Divizie care are 6 oameni şi deserveşte clienţi precum Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA), Abbott România, Janssen Pharmaceuticals.

(www.imagepr.ro, www.linkedin.com/company/image-pr, www.facebook.com/imagepr)