window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Image Rocks, editia a doua - Workshop fotoImage Rocks, editia a doua, la Ageless Club, 23 martie, 19.00

Workshop foto, concerte live, concurs foto

Photosetup organizeaza pe 23 martie 2012 in club Ageless cea de-a doua editie a evenimentului Image Rocks dedicat pasionatilor de muzica live si fotografie.

Evenimentul organizat de catre Photosetup si sustinut de Ageless Club, intitulat Image Rocks, pentru ca muzica se combina foarte bine cu fotografia, a reunit la prima editie atat pasionatii de muzica rock,  cat si pasionatii de fotografie, oferind posibilitatea fotografilor prezenti in sala sa surprinda cele mai intense emotii traite de artisti pe scena. Evenimentul a fost foarte apreciat atat de catre fotografii prezenti la concert, cat si de catre trupele care au concertat.

Pe langa concert live si concurs foto, cea de-a doua editie aduce in plus pasionatilor de muzica si fotografie, un workshop de fotografie de concert, sustinut de catre fotograful oficial Metalhead – Miluta Flueras. Miluta este fotograful  nelipsit de la concertele rock, avand ocazia sa surprinda marii artisti rock Metallica, Judas Priest, Bon Jovi si multi altii, care au concertat pe scenele romanesti in ultimii ani. Pornind de la aceste experiente extraordinare, el va oferi participantilor la eveniment cateva sfaturi tehnice inainte de concert, ajutandu-i sa obtina in timpul concertului fotografii cat  mai bune pentru a intra in concurs cu ele, crescand astfel sansele de castig ale concurentilor.

Eventimentul Image Rocks va debuta la ora 19:00 cu un workshop foto dedicat fotografiei de concert si va continua apoi cu un concert live al trupelor Paradox si Magnum Opus, timp in care concurentii vor putea face fotografiile pentru concursul foto.
Detaliile despre concurs, premii, jurizare si regulamentul concursului vor fi disponibile in sectiunea Concurs pe site-ul organizatorului (www.photosetup.ro), in scurt timp. Fotografiile se vor putea incarca pentru concurs, incepand cu data de 26 martie pana la o data ce va fi comunicata in regulament.

Intrarea la eveniment este libera, insa participarea la workshop se face pe baza inscrierii in prealabil, pe adresa office@photosetup.ro.

Evenimentul se desfasoara in Club Ageless, situat pe Calea Serban Voda nr 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club).

Despre Photosetup: Principalul furnizor de accesorii foto, echipamente si solutii complete pentru studiouri foto, reprezentat in Romania pentru unele dintre cele mai cunoscute brand-uri de echipamente foto profesionale dintre care: Hensel, Manfrotto, Photoflex, Sigma,  Gitzo, Kata, Schnieder B+W,  Proline, Colorama, Genus, Cosmolight, IFF, Quartz Color si  Visible Dust.
Mai multe despre Photosetup: www.photosetup.ro

Ageless Club, Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club).

Booking si rezervari: 0726811636, contact@ageless.ro.

Site: www.ageless.ro.

Pentru mai multe informatii, persoana de contact: Meda Popea- PR Manager, 0729609102, popea.meda@gmail.com.

Go to Top