window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Nufar si Triumf_KV ATELIER SAPTEATELIER SAPTE semneaza campania de comunicare a noilor game Nufar si Triumf «Impreuna facem casa luna», ce se va derula incepand cu luna martie 2013 prin executii TV, in-store, print si online.

« Cine poate sti mai bine ce se gateste in bucatariile romanilor si ce se intampla in casele romanilor, daca nu Nufar si Triumf, care sunt alaturi de gospodine de aproape 40 de ani? Cine cunoaste cel mai bine nevoile specifice de curatenie ale romanilor, daca nu cele 2 branduri romanesti, facute pentru romani? Acestea sunt insight-urile de la care am plecat in construirea campaniei pentru noile game Nufar si Triumf» declara Ruxandra Petrescu, Creative Director ATELIER SAPTE.

«In timp ce batalia intre alte branduri se duce la nivel conversational – brandul X este cel mai bun, face curatenie in cel mai scurt timp si cel mai usor, noi am incercat sa fim onesti si rezonabili in mesajul transmis: nu este deloc usor sa faci curatenie si ai nevoie de produse de curatenie de incredere, testate, pe care te poti baza. Nufar si Triumf sunt produse romanesti cu traditie, autentice, nu incearca sa imite branduri internationale, de aceea nici nu comunica in ‘’stil international’’» continua Ruxandra Petrescu.

Aflata la prima colaborare cu un brand comercial, actrita si cantareata Maria Buza este protagonista principala a spotului TV. «Am acceptat sa ma alatur acestui proiect datorita unui „duh” frumos, pe numele Alexandra Velniciuc. Ea m-a ispitit! Este partenera mea si impreuna suntem protagonistele acestui spot. Este prima mea colaborare de acest gen si, sincera sa fiu, nici nu imi doream o asociere cu un brand. Insa agentia si clientul au reusit sa ne convinga ca noi doua suntem cele mai potrivite in aceasta” joaca” frumoasa despre gospodine. Si cind vine vorba de curatenie, cu aceste produse, totul devine chiar o joaca» continua Maria Buza.

Filmarile spotului de promovare si a demo-urilor de produs pentru noile game Nufar si Triumf au durat 2 zile si au fost realizate cu ajutorul casei de productie Factor, in timp ce pentru post-productie a fost nevoie de 30 de zile.

Produsele de curatenie Nufar si Triumf fac parte din portofoliul Farmec. Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec.

Echipa care a contribuit la lansarea campaniei noilor game Nufar si Triumf este formata din:

ATELIER SAPTE:

Ruxandra Petrescu – Creative Director

Andreea Dobranici – Senior Art Director

Anamaria Benchea – Art Director

Valeria Florea – Copywriter

Anton Gherca – Senior Strategic Planner

Laura Sinca – Business Unit Director

Mirela Dimofte – Account Executive

Claudia Agafitei – PR & KOL Expert

FARMEC:

Ioana Borza – Manager Marketing

Aura Carabiber – Specialist Marketing

Sinitaru Mariana – Specialist Marketing

 

CASA DE PRODUCTIE: FACTOR FILM

Tino Furtuna – producator
Eduardo Vasquez – regizor
Jordi Rexach – DOP

Claudiu Boboc – producator
Alexandra Coltea – asistent productie
Mircea Ghibortz Ghinescu – 1AD

Madalina Marinescu – scenografie
Ramona Elena Creanga – wardrobe
Titi Fleancu – sunet

Adi Popa – efecte speciale&pack shots
Andrei Gatu – operator
Vali Petuhov – shooting board-ist
Maria Sbarcea – drepturile melodie „Dar-ar naiba-n tine dragoste”
Marcu Laurentiu – focus puller

 

STUDIO: ATLANTIS FILM

 

Productie si post-productie foto: Cornel Lazia

Multumiri: Maria Buza, Alexandra Velniciuc, Videolink/Adrian Dumitru, Samson Production, PropHouse, Today Project.

 

ATELIER SAPTE este o agentie de comunicare integrata, specializata in branding si marketing experiential. Zonele de expertiza ale ATELIER SAPTE sunt reprezentate de servicii de Promotional Marketing, Shopper & Trade Marketing si Events Marketing.

ATELIER SAPTE dezvolta pentru clientii sai campanii de comunicare integrate, ce au la baza interactiunea consumatorilor cu brandul promovat, atat in medii de comunicare directa cat si in media. Capabilitatile ATELIER SAPTE acopera strategie, creatie, PR, productie si management de proiect.

Go to Top