window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Improvizatie, ”non-gandire”, comedie ”noir” si despartire in ritm de jazz la Godot Cafe-Teatru

Godot Cafe-TeatruImprovizatie, ”non-gandire”, comedie ”noir” si despartire in ritm de jazz la Godot Cafe-Teatru

ImproVizati.ro revin in forta, Anca Sigartau, Laurentiu Banescu si Woody Allen aduc cu ei teatrul de calitate, iar Luiza Zan si Sorin Romanescu canta ”IN DOI”

Joi, 15 septembrie, la ora 21:00, Seara de improvizatie cu ImproVizati.ro redeschide stagiunea oficiala cu o editie speciala a spectacolului mult-asteptat. Vineri, 16 septembrie, la 20:00, Anca Sigartau si 1-Q Sapro se intalnesc pe scena in ”Cum m-am lasat de gandit” dupa Hannes Stein, in regia lui Bogdan Muntean, iar sambata, 17 septembrie, la aceeasi ora, Laurentiu Banescu prezinta one-man show-ul ”Monoloagele vecinului”. Duminica, de la 17:00, Tea&Coffee Festival invita publicul sa serveasca ceaiul de la ora 5 la spectacolul ”Bullets over Lipscani”, inspirat de Woody Allen si regizat de Eugen Gyemant, iar de la 21:00, Luiza Zan si Sorin Romanescu aduc jazz-ul pe scena Godot intr-un dublu eveniment: concertul ”IN DOI” si lansarea videoclipului ”Come away”, in regia lui Florin Piersic Jr.

Dupa o vara intreaga cu spectacole si concerte, in care portile Godot Cafe-Teatru au ramas deschise iubitorilor entertainmentului de calitate, sala de pe Blanari 14 se pregateste sa sarbatoreasca redeschiderea oficiala a stagiunii teatrale cu un adevarat ”Best of”. Productiile de succes ”Bullets over Lipscani” dupa Woody Allen, ”Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, ”The Position” de Kevin Doyle, ”Visul” dupa William Shakespeare, ”Cupluri” dupa Donald Margulies, ”Marea iubire a lui Sebastian” si spectacolele trupei ImproVizati.ro vor fi prezente cu regularitate in programul Godot, alaturi de concerte, spectacole invitate si multe surprize.

Baietii (si fetele) de la ImproVizati.ro au incheiat vacanta si revin la munca pe scena Godot, in fiecare joi. Pentru a marca acest eveniment, gasca asteapta publicul dornic de distractie interactiva cu o editie speciala, joi, 15 septembrie, la 21:00. Mihai Calin, Catalin Neamtu, Mihai Bobonete (”Bobo”), Mihai Dragomir, Cosmin Natanticu si Marian Hancu, alaturi de invitata Smaranda Luna din Los Angeles, vor face un show de neuitat.

Vineri, 16 septembrie, la 20:00, Anca Sigartau si 1-Q Sapro indeamna spectatorii sa abandoneze gandirea in favoarea unei vieti lipsite de griji. ”Cum m-am lasat de gandit”, spectacol subintitulat ”fals tratat de non-gandire”, adaptat dupa cartea omonima a lui Hannes Stein si regizat de Bogdan Muntean, este o falsa pledoarie in favoarea non-gandirii si a inactiunii. Un pretext de care cei doi actori se prevaleaza pentru a plimba publicul prin lumea defectelor umane si prin arta universala. O comedie de neratat.

Laurentiu Banescu readuce ”Monoloagele vecinului” pe scena Godot, sambata 17 septembrie la 20:00. Un one-man show despre realitatea romaneasca, o succesiune de secvenţe in care sunt prezentate cu umor diverse tipologii frecvent intalnite in societatea romaneasca: batranul zgarcit şi ipohondru, golanul lipsit de maniere şi educaţie, şmecherul narcisist şi limitat, antisocialul suferind de mania persecuţiei şi a teoriei conspiraţiei şi mulţi alţii, intr-un performance cu şi de Laurenţiu Banescu.

Duminica, 18 septembrie, la ora 17:00, Godot Cafe-Teatru este gazda Tea&Coffee Festival. A treia ediţie a festivalului se desfasoara in Bucuresti, intre 12 şi 18 septembrie, şi cuprinde o serie de manifestari şi spectacole in ceainarii şi cafenele bucureştene precum şi o expoziţie de ceai, cafea şi accesorii (detalii pe www.tea-coffee.ro). Cu aceasta ocazie, Godot prezinta spectacolul ”Bullets over Lipscani” inspirat de Woody Allen, in regia lui Eugen Gyemant. Parodie dupa filmele noir ale anilor ‘40, umor irezistibil şi trei actori tineri: Dan Radulescu, Smaranda Caragea şi Catalin Babliuc. Trei poveşti, un personaj comun – detectivul – şi o serie de mistere si incurcaturi presarate cu elemente din cultura americana, cu puternice accente autohtone. Duminica, ceaiul de la ora 17:00 se serveste la Godot, urmarind o comedie savuroasa.

Seara de duminica o aduce in prim plan pe Luiza Zan, ”vocea jazz-ului romanesc”, cu prilejul unui dublu eveniment. De la 21:00, fanii muzicii jazz – si nu numai – sunt invitati la concertul ”IN DOI” sustinut de cantareata alaturi de chitaristul Sorin Romanescu. O seara cu muzica intima, in care cei doi vor canta despre cuplu, purtand publicul prin toate etapele si aspectele unei povesti de dragoste, pe ritmuri de jazz, soul si blues. Concertul-poveste culmineaza cu lansarea videoclipului ”Come away”, conceput si regizat de Florin Piersic Jr. Piesa, compusa de Luiza Zan si Codrin Lazar, este o balada ”despre despartire, insa nu neaparat o despartire intre doi oameni. Poate fi vorba despre despartirea de sine, un sine neinteles”, spune cantareata. Clipul piesei, avandu-i drept protagonisti pe solista si Florin Piersic Jr., poate fi urmarit in prezent pe Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=uO5c9o12uqw).

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, imbinand fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spaţiu multicultural elegant, cu atmosfera interbelica, dotat cu scena, cortina şi pian. Un loc in care pur şi simplu te simţi bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Din noiembrie 2010, cand şi-a deschis porţile, Godot a fost gazda unui numar impresionant de artişti care au susţinut spectacole şi concerte cu sala plina. La Godot, cafeaua se serveşte alaturi de artiştii preferaţi, in fiecare zi, pe Str. Blanari nr. 14.

Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top