Jojo ia lectii de tenis de la Presedinta FRT - Ruxandra DragomirSustinand proiectul Deo Fest, Jojo isi rasplateste cei mai activi fani de pe Facebook cu premii pentru stilul fiecaruia. Astfel, in perioada 16 – 20 iulie, Jojo a organizat un concurs pe pagina personala de Facebook, http://www.facebook.com/JojoCatalinaGrama, in cadrul caruia a oferit doua abonamente VIP duble, ce ofera acces la toate meciurile din cadrul competitiei internationale inclusiv la meciul demonstrativ Rexona.

Sustinatoare a unui stil de viata activ, proaspata mamica Jojo este pregatita sa urmareasca fiecare meci din cadrul BCR Open Ladies Romania si sa isi sustina favoritele chiar din tribune! In plus, Catalina Grama (Jojo) va avea ocazia sa ia lectii de tenis chiar de la Ruxandra Dragomir, Presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Sambata, 23 iulie 2011, in cadrul BCR Open Ladies Romania va avea loc reeditarea meciului de la Rolland Garos din 1997, meci demonstrativ sustinut de deodorantul numarul 1 in lume*, Rexona. Cele doua jucatoare profesioniste de tenis vor fi introduse in teren chiar de catre Jojo.

Asocierea cu Rexona nu este intamplatoare – in anul 1997, cele doua jucatoare s-au confruntat la Hamburg in cadrul turneului de tenis denumit Cupa Rexona. De altfel, saptamana trecuta, Jojo a primit in dar de la Ruxandra Dragomir trofeul obtinut in finala de dublu de la Hamburg.

Simte diferenta cu protectia activa 48 de ore Rexona!

Jojo a ales Rexona. Alege si tu deodorantul numarul 1 in lume*.

Pentru a fi la curent cu detalii despre proiectele si concursurile organizate de Jojo in cadrul proiectului Deofest va asteptam pe  http://www.facebook.com/JojoCatalinaGrama.

Noua gama de antiperspirante Rexona nu te lasa la greu si iti ofera 48 de ore de protectie activa impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, pentru ca tu sa fii sigura pe tine si fara grija transpiratiei. Cu o formula noua si un ambalaj modern, noua gama Rexona este alaturi de tine in fiecare moment al zilei. Indiferent de aplicatorul ales – aerosol, stick sau roll-on, Rexona are cate o varianta ce se potriveste perfect stilului tau de viata!

www.protectia-rexona.ro

Organizat in perioada 18-23 iulie 2011, la Academia de Tenis Herastrau, turneul international feminin de tenis BCR Open Romania 2011, constituie cel mai important eveniment de profil organizat vreodata in tara si consituie un prilej pentru recompensarea performantelor remarcabile pe care jucatoarele de tenis din Romania le-au obtinut in ultimii ani.

*Sursa: The Nilsen Company, 2010.

Pentru mai multe detalii, contactati IMAGE PR:

Claudia Agafitei – claudia.agafitei@imagepr.ro, 0744 84 34 58

Go to Top