window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

În cadrul bilanţului anual al Poliţiei Locale Sector 4, Primarul Piedone a adoptat decizii importante în sprijinul cetăţenilor

Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4

Joi, 19 februarie a.c., cu începere de la orele 12.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 4 s-a desfăşurat şedinţa de bilanţ al Poliţiei Locale Sector 4.

În prezenţa Primarului Cristian Popescu – Piedone, cât şi a reprezentanţilor Poliţiei Naţionale – comandantul Poliţiei Sector 4 şi ai secţiilor de poliţie de pe raza Sectorului 4, poliţiştii locali au prezentat activităţile desfăşurate pe parcursul anului 2014, în baza unor indicatori precum prevenirea producerii faptelor cu caracter antisocial, numărul sancţiunilor aplicate, infracţiunile declinate spre soluţionare Poliţiei Naţionale, misiunile de ordine publică şi pază, acţiunile de verificare şi control comercial, disciplina în construcţii şi protecţia mediului.

“Prin ceas de bilanţ înţeleg referirea la un moment din trecut, pe care îl contabilizăm, cu bune şi cu rele. Însă eu trăiesc în prezent, şi la acest prezent aştept să vă raportaţi şi dumneavoastră, poliţiştii locali aflaţi în slujba cetăţenilor din Sectorul 4. Eu vreau fapte, nu vorbe şi înşiruiri sterile de cifre. Nu au relevanţă pentru mine! Ceea ce m-ar mulţumi ar fi să văd că locuitorii Sectorului 4 sunt mândri de modul în care îi reprezentaţi şi protejaţi. Aşadar, să nu aşteptaţi mângâieri pe creştet, nu sunt aici pentru a aplauda şi nu mă declar mulţumit. Cel puţin, nu în totalitate! Nu întotdeauna modul în care înţelegeţi să vă faceţi meseria corespunde direcţiilor pe care vi le-am trasat şi exigenţelor mele”, s-a adresat Primarul Piedone celor aproximativ 185 de poliţişti prezenţi în Sala de Consiliu a Primăriei.

Edilul s-a declarat nemulţumit de activitatea unora dintre coordonatorii unor departamente, dispunând mutarea disciplinară a acestora. Totodată, a criticat lipsa de implicare şi profesionalism dovedite de echipajele care au avut până astăzi în sarcină monitorizarea zonei Big Berceni – Piaţa Sudului.

“Numeroşi cetăţeni mi s-au adresat prin intermediul petiţiilor, în mod direct, aflându-mă în teren, sau prin mediul online, solicitându-mi să adopt măsuri în vederea reglementării modului în care se desfăşoară activitatea comercială în această zonă. Mi-au reclamat prezenţa comercianţilor ambulanţi, care oferă spre vânzare diverse produse, în timp ce poliţiştii locali se prefac că nu îi văd. În mai bine de 7 ani, am întreprins numeroase acţiuni pentru eradicarea acestui tip de comerţ pe domeniul public, însă, fără o implicare directă şi permanentă a poliţiştilor locali, care trebuie să dovedească vigilenţă maximă! Este la fel ca şi în cazul curăţeniei: nu doar se face, ci se și păstrează! De aceea, vă anunţ că toţi cei care veți avea în sarcină monitorizarea acestei zone, cât şi a altora, preferate de vânzătorii ambulanţi, veți plăti cu funcţia lipsa de implicare. Trebuie să vă justificaţi salariul, să faceţi cinste uniformei pe care o purtaţi, să câştigaţi încrederea şi respectul cetăţenilor!” (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4)

Acesta a mai adăugat că odată cu 15 martie a.c., întregul efectiv al Poliţiei Locale Sector 4 se va afla permanent în stradă, pentru a lua contact cu adevăratele probleme ale cetățenilor.

„Locul dumneavoastră e în stradă, printre oameni, protejându-le drepturile şi îngrijindu-vă ca aceştia să se simtă în siguranţă. Pe stradă, cu certitudine, mă veţi întâlni şi pe mine! Vreau randament în teritoriu. Profesionalismul și simțul răspunderii, iată coordonatele în baza cărora fiecare dintre dumneavoastră trebuie să își exercite atribuțiile de serviciu, punând meseria pe primul loc!” (Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4)

Totodată, pentru buna colaborare desfăşurată permanent, care dovedeşte că atunci când se lucrează în strictul interes al cetăţeanului, se obţin şi rezultate, Edilul a conferit comandantului Poliţiei Sector 4, cât şi celor al secţiilor de poliţie de pe raza Sectorului 4, titlul de CAVALER AL CIVISMULUI, distincţie onorifică acordată celor cu merite în dezvoltarea comunităţii locale a Sectorului 4.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top