window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

In cadrul turneului sau european, renumita actrita Maria Cassi vine la Bucuresti

My life with men…and other animals!My life with men…and other animals! pe scena ArCuB

Marti 8 noiembrie si miercuri 9 noiembrie de la ora 19.30, in My life with men…and other animals! Maria Cassi va oferi publicului un curs intensiv, deosebit de amuzant, despre dragoste, sex, moarte si…ulei de masline!

Actrita italiana cu o lunga experienta in domeniul musical-ului si al comediei, este asemanata de presa internationala cu Charlie Chaplin, Jerry Lewis si Jacques Tati. Ea este nu doar interpreta ci si autoarea textului, scris “la 4 maini” impreuna cu Patrick Pacheco (jurnalist si biograf american multi-premiat, precum si autor de piese de teatru si scenarii de film).

Spectacolul infatiseaza cu mult umor portretul unei doamne curajoase si auto-ironice care, plecata dintr-un orasel de langa Florenta, porneste sa cucereasca New York-ul. Dar intalnirea care ii va schimba viata, o asteapta la prima rascruce.

Peter Schneider, regizorul spectacolului, construieste un one-woman show in jurul talentului de mim innascut si in jurul vocii emotionante a Mariei Cassi care, cu dezinvoltura, trece de la italiana la engleza si de la text la muzica, daruindu-ne portretul perfect al unei artiste autentice, capabile sa incante publicul.

Cariera artistica a lui Peter Schneider cuprinde succesele obtinute cu renumitele creatii Disney (Mica Sirena, Aladin, Frumoasa si bestia, Regele Leu si multe alte filme de animatie de a caror realizare s-a ocupat in perioada in care a fost Presedinte al Studiourilor Disney). Recent, Schneider a regizat la Londra musicalul Sister Act (producator Whoopi Goldberg).

Un proiect: Change Performing Arts, Teatro del Sale, Red Shoes Productions

Productie executiva: CRT Artificio

Regia: Peter Schneider

Text de: Maria Cassi si Patrick Pacheco

Biletele pentru spectacolul My life with men…and other animals! pot fi achizitionate la pretul de 100 lei (Categoria I), 50 lei (Categoria II) si 26.50 lei (Categoria III) de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14).

Crepapelle“Crepapelle” sau importanta de a rade

Joi 10 noiembrie si vineri 11 noiembrie, de la ora 19.30, Maria Cassi va prezenta pe scena ArCuB spectacolul Crepapelle.

“Cum sa nu te indragostesti de Paris?”

In jurul acestei intrebari prinde contur Crepapelle, spectacolul Mariei Cassi. O italianca  viziteaza Orasul Luminilor, povestind cu un haz uluitor experienta ei unica de acolo, cucerind publicul, punctand prin mimica si gest fiecare intamplare – fie ea comica sau emotionanta. Descriind locuri si intalniri, actrita contureaza prin contrast tablourile a doua orase: Paris si Florenta. Pitoreasca regiune Toscana si sofisticatul Paris cu sarmul  si bulevardele lui, care fascineaza mereu oamenii cu farmecul sau. Un oras care surprinde mereu prin extravaganta.
Singura in scena, Maria Cassi creioneaza tipologii diferite, intrand cu o usurinta incredibila in pielea mai multor personaje: un batran cersetor, o femeie cocheta, soferi de autobuz, copii si vanzatoare. In periplul sau, actrita se transforma cu naturalete si starneste rasul audientei, interpretand la fel de bine atat in dialectul florentin cat si intr-o franceza foarte…personala, cu puternice accente ironice. In plimbare prin cartierele elegante ale Parisului, se opreste in bistrouri si prezinta alternativ in povestirea sa figuri de turisti din Toscana (caracterizati prin gestica excesiva, impertinenta si sarcasm) cu cele de francezi snobi, sceptici si aroganti. Ea creaza astfel o carte postala colorata, care surprinde publicul si il face sa se prinda in joc.
Asa cum a scris „Le Monde” dupa reprezentatia de la Theatre du Rond Point din Paris, interpretarea Mariei Cassi aminteste de mari maestri ai scenei, precum: Charlie Chaplin, Jerry Lewis, Jaques Tati sau Roberto Benigni. Artist complet (acrobat, clovn, mim si autor de texte savuroase) Maria Cassi ne convinge inca o data cu acest spectacol, de incontestabila ei capacitate de a starni hohote de ras.

Comedia Crepapelle ne aminteste de importanta de a rade dar si de a ne emotiona. Muzica si gag-urile se impletesc cu sonoritatile dramatice care imbogatesc spectacolul.
Interactionand cu publicul si impartasind cu cei din sala cele mai diverse stari, generoasa Maria Cassi este rasplatita la final cu ropote de aplauze.

Un spectacol de Maria Cassi cu colaborarea lui Lucio Diana

Producator: Teatro del Sale

in colaborare cu Change Performing Arts

Productie executiva: CRT Artificio

Biletele pentru spectacolul Crepapelle pot fi achizitionate la pretul de 50 lei (Categoria I), 35 lei (Categoria II), 26.50 lei (Categoria III) si 15.90 lei (reducere numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14).

Persoane de contact:

Madalina Negrea

PR Manager

0728 100 209

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top