În luna iubirii, toate inimile duc la București Mall

În perioada 10 -24 februarie, București Mall este destinația ideală pentru cei care vor să își surprindă persoana iubită.

Zeci de opțiuni de cadouri romantice, inedite, dar și simpatice așteaptă să fie alese și dăruite împreună cu un sincer “Te iubesc” în cadrul unui târg special amenajat la parterul mall-ului: buchete de flori, ciocolată fină și alte dulciuri delicioase, bijuterii cu un design deosebit, obiecte decorative, accesorii handmade, ii lucrate și brodate manual sau produse de marochinărie.

Târgul este deschis pentru vizitatori zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Pe lângă opțiunile de cadouri, București Mall oferă îndrăgostiților și nu numai, șansa să își răsfețe partenerii cu un city break în Paris, Veneția, Barcelona sau Praga. Astfel, oricine face cumpărături de minim 50 de lei în Luna Iubirii, în intervalul 1-28 februarie, poate câștiga unul din cele patru premii care cuprind transport cu avionul și cazare pentru două nopți în cele mai romantice orașe din Europa.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul https://bucurestimall.com.ro/ sau pe pagina de Facebook București Mall.

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile și cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne și echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Comenteaza