window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

In premiera in Romania, intolerantele alimentare pot fi testate gratuit prin mijloace moderne

In aceasta primavara, compania Plafar Retail lanseaza o ampla campanie medicala dedicata testarii intolerantelor alimentare cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, unic in Romnia: Promo Test Evolution

Campania isi propune sa atraga atentia asupra unui fenomen frecvent intalnit astazi, in diferite variante si forme de severitate. Astfel, aproximativ 75% dintre oameni sufera de intoleranta la lactoza, 35% de intoleranta la fructoza, 33% de intoleranta la drojdie si 15% de intoleranta la gluten.
Toate persoanele interesate sunt asteptate pe parcursul lunii mai 2010, in magazinele Plafar localizate in Bucuresti: AFI Palace Cotroceni, Plaza Romnia, Carrefour Feeria, Auchan Titan si Liberty Center.

Testarea este complet gratuita si se realizeaza printr-o metoda complet neinvaviza. Astfel, in maximum 30 de minute, fara durere sau riscuri, se pot verifica peste 3000 de tipuri de intolerante alimentare. Programarile pentru testare se pot face in locatiile selectionate sau telefonic la tel verde 0800- 07-03-07.

Investigatia se face prin aplicarea unui electrod pe meridianele energetice aflate la nivelul minii si detectarea impulsurilor prin aparatul-baza, aceasta tehnica moderna fiind singura alternativa la testarea prin analiza sngelui. Rezultatele sunt insotite de diete personalizate, care includ alimente bine tolerate de organism si care pot furniza toate ingredientele unei alimentatii echilibrate.
O mare parte dintre cei care sufera de intolerante alimentare se confrunta cu simptome carora medicii le gasesc cu greu o explicatie: sistem imunitar scazut, pierdere sau crestere in greutate inexplicabila, migrene, afectiuni ale pielii, parului sau unghiilor, tulburari digestive, oboseala permanenta, dificultati de concentrare, infectii recurente ale tractului genital si urinar.
Lipsa unei enzime necesare digestiei este factorul ce declanseaza intoleranta la un anumit aliment, filiera de transmitere fiind genetica, sau cauzata de stres or boala. Spre deosebire de alergie, care este o reactie a sistemului imunitar, intoleranta alimentara este o reactie chimica. Alergia se manifesta ca o reactie imediata si mult mai evidenta, pe cand intoleranta alimentara se defineste ca un proces lent, de tipul unui proces inflamator cronic, la un produs pe care il consumi in mod frecvent. Manifestarea clinica poate aparea inclusiv dupa 72 de ore de la consumarea produsului.

Cele mai frecvente alimente care pot genera intoleranta sunt: cerealele, lactatele, ciocolata, ouale, fructele, vinul (in special cel rosu), aditivi alimentari, etc

„Ne dorim sa fim un sprijin real pentru clientii nostri, motiv pentru care le oferim, cu ajutorul colaboratorilor specializati, consultatii gratuite si sfaturi utile, toate cu scopul de a-i determina sa adopte un stil de viata sanatos, cu efecte pe termen lung. Desi nu este o afectiune, intoleranta alimentara este un tip de sensibilitate ce afecteaza astazi numeroase persoane, indiferent de sex sau de vrsta, motiv pentru care nu trebuie sub nici o forma ignorata, ci dimpotriva, descoperita si tratata corespunzator, printr-o conduita alimentara adecvata. Lansam cu incredere aceasta invitatie de testare gratuita tuturor clientilor nostri, pe care ii asteptam cu numeroase noutati in cele 23 de magazine Plafar din toata tara” a declarat domnul Dorin Catana, Director General Plafar Retail.

Despre magazinele Plafar
Magazinele Plafar numara in prezent 24 de locatii la nivelul intregii tari si ofera o gama larga de produse naturale: de la suplimente nutritive, cosmetice, ceaiuri, tincturi, sucuri naturale, pana la variate game de produse pentru sportivi. O categorie importanta o reprezinta produsele bio alimentare obtinute din ingrediente provenite din agricultura ecologica, care respecta principii cu beneficii directe asupra sanatatii si calitatii vietii.
Prin intermediul site-ului www.plafar.net si a revistei Plafar, magazinele Plafar sunt mereu aproape de clienti, cu sfaturi si informatii utile.

Pentru informatii suplimentare despre acest subiect, va rugam il contactati pe dl. Alexandru Gheorghiu, Director Marketing, telefon 021.315.36.20, e-mail: alexandru.gheorghiu@centrofarm.ro
alexandru.gheorghiu@centrofarm.ro
http://www.revistaplafar.ro

2014-01-29T14:13:55+02:0011 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top