In premiera pentru un centru comercial din Bucuresti, Veranda Mall amenajeaza o pista de snow tubing

Veranda Mall va amenaja, în perioada 27-29 ianuarie, o pistă de snow tubing la intrarea Amfiteatru, devenind primul centru comercial din București care oferă această opțiune de petrecere a timpului liber. Astfel, pe lângă reducerile consistente din această perioadă, dar şi opţiunile de divertisment deja existente, Veranda Mall este destinaţia ideală de petrecere a timpului liber în familie.

 „În acest weekend, le-am pregătit o surpriză bucureştenilor, pentru a le arăta că nu este nevoie să mergem la munte ca să ne bucurăm de iarnă. Vizitatorii noştri vor putea experimenta adrenalina activităţilor specifice acestui anotimp, profitând totodată de reducerile de sezon din Veranda Mall. Prin intermediul acestei premiere – amenajarea unei piste de snow tubing la un centru comercial – ne completăm oferta de divertisment, cu o activitate relaxantă şi antrenantă, potrivită pentru întreaga familie”, spune Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Vineri, începând cu ora 15:00, pista de snow tubing se deschide pentru vizitatori, iar sâmbătă şi duminică, de la 11:00 la 21:00, toată lumea este invitată să testeze pârtia, accesul fiind gratuit în cele trei zile. De asemenea, vizitatorii sunt aşteptaţi cu mic, cu mare, să facă mişcare pe primul patinoar în aer liber din Obor, deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00.

Pe lângă practicarea sporturilor de iarnă, Veranda Mall şi Compania LuMiOlar, ce activează în cadrul Centrului Cultural Petre Ţuţea, pun în scenă în ultima săptămână din lună spectacole pentru copii, iar sâmbătă şi duminică cei mici sunt invitaţi de Teatru la Cinema să ia parte la jocuri, concursuri și jonglerii, precum și la alte momente surpriză. Programul complet al activităţilor pentru copii poate fi consultat pe site-ul Veranda Mall.

Mai mult, vizitatorii pot profita de sezonul de reduceri la articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării și călătorii. Branduri recunoscute au în această perioadă reduceri de până la 70% pentru cei care doresc să îşi completeze colecţia toamnă-iarnă. Totodată, pentru o pauză binemeritată între sesiunile de cumpărături, resturantele din Veranda Mall pun la dispoziţie o serie de promoții, ofertele din această lună fiind disponibile pe site.

***

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, Tati, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Maxbet, KFC, Starbucks, Pizza Coloseum, McDonald’s, Salad Box, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom. Centrul comercial are ca agent unic de închiriere compania de consultanţă imobiliară CBRE, care se ocupă și de managementul Veranda Mall. Investiția totală pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda Mall, proiectat de arhitecții englezi Chapman Taylor și Studio 10M atinge nivelul de 60 de milioane de euro.