window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Inaugurarea Incubatorului de Afaceri Mures / Targu Mures / 11 iunie 2010

In data de 11 iunie va avea loc inaugurarea oficiala a Incubatorului de Afaceri de la Targu Mures.
Incubatorul de Afaceri se afla in incinta Parcului Industrial Mures si este al patrulea incubator lansat in cadrul Programului National Multianual de Infiintare si Dezvoltare de Incubatoare Tehnologice si de Afaceri in Romania

Infiintarea incubatorului din judetul Mures a fost co-finantata de catre Consiliul Judetean Mures, Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare. Cladirea incubatorului a fost construita in perioada 2009-2010, dispune de o suprafata de lucru generoasa (1.600 m2) si este dotata cu echipamente si facilitati moderne. Ca pas urmator, administratorul incubatorului va organiza procesul de selectie a cca. 20 de firme care urmeaza a fi incubate si care vor beneficia de serviciile si suportul financiar specifice programului de incubare.

Nagy Istvan, Director General al Parcului Industrial Mures si Administrator al Incubatorului de Afaceri declara: Consider ca infrastructura oferita de acest program celor care doresc sa-si fructifice ideile de afaceri si abilitatile de antreprenori vine in sprijinul dezvoltarii unei culturi antreprenoriale sanatoase si al dezvoltarii unor afaceri de succes. Autoritatile si institutiile implicate in infiintarea Incubatorului de Afaceri, cu experienta reala in lumea afacerilor, aduc un suport consistent acestor initiative de afaceri.

Programul National Multianual de Infiintare si Dezvoltare de Incubatoare Tehnologice si de Afaceri in Romania este o initiativa comuna a Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, coordonator, si a Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, implementator. Obiectivul programului este scaderea somajului si dezvoltarea antreprenoriatului in zonele tinta. Firmele dintr-un incubator de afaceri beneficiaza, pe perioada celor trei ani de incubare, de spatiu de lucru in cladirea incubatorului, suport financiar, servicii de consultanta manageriala si asistenta tehnica.

Alaturi de Incubatorul de Afaceri Mures, patru noi incubatoare se preconizeaza a fi deschise in acest an: Mangalia (Judetul Constanta), Satu Mare (Judetul Satu Mare), Dorohoi (Judetul Botosani) si Campia Turzii (Judetul Cluj).

Pentru mai multe detalii: www.portalincubatorimm.ro i www.bincub.ro
ginamorosanu@yahoo.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top