JW Marriott Grand Hotel redeschide restaurantul principal al hotelului dupa sase luni de pregatiri intense si o investitie considerabila. Momentul inaugurarii a fost marcat cu o degustare de cinci stele a noului meniu, la care au participat peste 200 de invitati.
Momentul inaugural a fost pentru oaspeti o incursiune in detaliu printre preparatele care alcatuiesc noul meniu al JW Steakhouse dar si o dovada a ceea ce isi propune restaurantul sa aduca in atentia publicului: cealalta fateta a culturii culinare americane, in afara de aceea de fast-food: o bucatarie foarte elaborata cu feluri de mancare care au trecut testul timpului devenind clasice (Double Baked Potato, Maryland Style Crab Cake, Kansas City Steak Soup etc.), cu ingrediente si recipiente specifice sau chiar cu designul si arhitectura restaurantului.

Restaurantul de tip steakhouse este un concept de origine pur americana, binecunoscut fiind faptul ca in SUA se produce cea mai mare cantitate din carnea de vita consumata la nivel mondial. JW Steakhouse este un concept de restaurant al lantului hotelier Marriott International care opereaza in 70 de tari, peste 3500 de hoteluri. in Romania se inaugureaza al doilea JW Steakhouse din Europa, primul fiind deschis anul trecut la Londra.

Cu o investitie de peste 1,5 milioane de euro, acest restaurant isi propune sa creeze un nou standard pe piata restaurantelor din Romania, atat in ceea ce priveste calitatea pr