window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Incepand cu octombrie 2010 ACCA va oferi anual o bursa de studii pentru cel mai bun absolvent al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE / Bucuresti

Incepand cu octombrie 2010 ACCA va oferi anual o bursa de studii pentru cel mai bun absolvent al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE

In urma unui acord semnat cu Facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti la sfarsitul anului trecut, The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), cea mai cunoscuta asociatie internationala in domeniul financiar-contabil, va acorda anual o bursa de studii pentru cea mai complexa dintre calificarile sale ACCA Qualification – celui mai bun absolvent al Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE.
Aceasta bursa presupune sustinerea financiara pentru plata tuturor taxelor si examenelor ACCA Qualification (taxa initiala de Inscriere, taxele anuale si echivalari, plus examene). ACCA Qualification este calificarea cea mai complexa din suita de calificari profesionale cu recunoastere internationala oferite de ACCA si insumeaza 14 examene a caror parcurgere dureaza in medie 4 ani.

Andreia Stanciu, Director ACCA South Eastern Europe declara: ACCA este implicata in dezvoltarea profesiei financiar – contabile prin oferirea cunostintelor si abilitatilor necesare celor care isi doresc o cariera de succes in acest domeniu. De asemenea prin parteneriate cu asociatii profesionale nationale si cu universitati, ACCA ofera indrumari privind bunele practici in domeniul educatiei financiar-contabile, prin prisma experientei sale de mai mult de 100 de ani.
ACCA s-a implicat in acest scop in sustinerea tinerilor absolventi, in pregatirea noilor generatii de profesionisti care sa poata avea o viziune progresista si sa se poata adapta noilor conditii economice si provocarilor din mediul de afaceri. Suntem incantati sa avem ca partener In acest demers Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Domnul profesor universitar doctor Vasile Raileanu, decanul Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune arata ca: Facultatea noastra a dezvoltat de mai multi ani o relatie de excelenta colaborare cu ACCA. Acest parteneriat se inscrie in directia strategica a facultatii noastre si anume asigurarea unui invatamant superior de calitate si crearea de oportunitati pentru formarea continua. In acest sens, ne bucuram de sprijinul ACCA in activitatile educationale si stiintifice pe care le desfasuram.
Studentii nostri se pregatesc pe baza unui plan de invatamant acreditat ACCA si cunosc avantajele obtinerii acestei calificari internationale. Acordarea unei burse pentru cel mai bun absolvent CIG demonstreaza faptul ca ACCA recompenseaza excelenta in educatie si sustine dezvoltarea unor cariere de succes.

Aceasta bursa vine ca o incununare a relatiilor excelente pe care ACCA le are cu facultatea CIG din cadrul ASE de mai multi ani in urma unor acorduri anterioare absolventii CIG sunt scutiti de primele noua examene din cele 14 ale ACCA iar in cadrul CIG functioneaza un masterat organizat pe programa ACCA. Astfel, parcursul absolventilor CIG inspre obtinerea celei mai cerute calificari internationale in domeniul financiar-contabil este mult inlesnit atat din punct de vedere al timpului cat si din punct de vedere financiar.

Note pentru editori:
ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants) este organismul global pentru profesionistii contabili. Avem ca scop oferirea de calificari de prim rang persoanelor dedicate, abile si ambitioase din Intreaga lume, care doresc o cariera plina de satisfactii in contabilitate, finante si management.
Oferim sprijinul nostru celor 140,000 de membri si 404.000 de studenti In 170 de tari, ajutandu-i sa isi dezvolte cariere de succes In contabilitate si afaceri, oferindu-le competentele cerute de angajatori.
Avem o retea de peste 80 de birouri si centre si mai mult de 8.000 de Angajatori Acreditațiin intreaga lume, care asigura angajaților lor standarde ridicate de Invatare si dezvoltare. Prin misiunea noastra de interes public, promovam o legislație adecvata pentru domeniul contabil si efectuam cercetari relevante pentru a ne asigura ca domeniul contabil continua sa creasca in reputatie si influenta.

Pentru mai multe informatii puteti contacta:
Mihaela Robu, Business Developer – ACCA – South-Eastern Europe

Tel: (+4021) 312 79 45
Fax: (+4021) 311 18 91
Mobile (+40) 751 511 931
E-mail: mihaela.robu@ro.accaglobal.com
http://www.accaglobal.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top