window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Incepe EUROPAfest Tour 2011

Anul acesta EUROPAfest Tour prezinta o productie muzicala originala, iesita din tiparele cunoscute PROMS – Jazz & Classic, o fuziune inedita de sunete si armonii, in care trecerea de la tango la blues si de la jazz la pop se petrece cu naturalete, virtuozitate si talent pe acordurile imbinate ale instrumentelor de jazz si muzica clasica.

Concertul prezinta intr-o maniera fusion jazz-clasic reinterpretari ale unor piese celebre. In repertoriu se vor regasi piese precum “Route 66”, “Eleanor Rigby”, “Pour una Cabeza”, “Don’t Get Around Much Anymore”, “Need Your Love So Bad” “One Note Samba”, “Jamaica Farewell” si multe alte surprize.

Fiecare dintre membrii grupului este o prezenta cunoscuta a scenelor internationale, iubit de public si admirat de colegi, evoluand fie ca solist de jazz, clasic sau in orchestre de prestigiu. Liderul artistic al PROMS – Jazz & Classic vine din Londra, Wayne Brown, unul dintre cei mai buni pianisti ai jazz-ului afro-american. Dragostea pentru acest gen de muzica si dorinta de a descoperi mereu noi influente si stiluri variate l-au ghidat in timp catre fructuoase colaborari, cum ar fi cu Billy Ocean, Ruby Turner, Earth Wind and Fire, Stevie Winwood, Jonathon Butler, George Michael, Lulu ca si scriitor si producator si Coleman Hawkins, Tal Farlow si Virtual Jazz Band ca si muzician. In 2007, muzicianul a realizat un album special pentru comemorarea a 200 de ani de la incetarea sclavismului, album ce reuneste cele mai mari voci afro-americane ale jazz-ului, din trecut si prezent. De asemenea, a sustinut numeroase concerte atat in Europa, cat si in SUA.

Urmatoarele concerte au loc pe 27 octombrie in Bucuresti la Hard Rock Café si 25 octombrie in Chisinau la Teatrul National “Mihai Eminescu”. Biletele au fost puse in vanzare si pot fi procurate de pe www.tickefan.ro

Cu spectacole pline de culoare si diversitate, evolutii live dintre cele mai interesante si energice, conceptul PROMS – Jazz & Classic este primit cu bratele deschise de catre publicului european de pretudindeni, indiferent de varsta, educatie sau preferinte muzicale, imbracand cu ropote de aplauze si bis-uri la scena deschisa evolutia muzicienilor, interpretarile pline de rafinament si repertoriul surprinzator. In opinia lui Luigi Gageos, producatorul evenimentului, PROMS – Jazz & Classic este “un concert pentru inima, minte si suflet, prezentat intr-un stil urban, rafinat”.

Productia PROMS – Jazz & Classic, un proiect marca jmEvents, se bucura de succes oriunde este prezentata. In perioada 2008-2010 au avut loc peste 40 concerte in 9 tari: Franta, Austria, Italia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Germania, Moldova si Romania, in fata unui public intodeauna entuziast, ce a umplut pana la refuz spatiile de concerte. In 2011, PROMS – Jazz & Classic se desfasoara in Romania, Germania, Italia, Franta si Moldova, cu suportul Programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.

Informatii suplimentare:

0740.759.566 | office@jmEvents.ro |  www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top