window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Indeplineste-ti bucuriile cu Arctic

 Indeplineste-ti bucuriile cu ArcticExistă lucruri pe care ți le dorești. Există lucruri la care ai visat. Există lucruri care îți pot aduce satisfacții nemăsurate. Sunt dorințele tale, pe care Arctic le prețuiește. Și pentru că știe că micile bucurii sunt atât de importante pentru fiecare, Arctic lansează campania „Arctic îți prețuiește bucuriile!”, prin care te încurajează să nu renunți la dorințele tale și să le acorzi atenția cuvenită.

Astfel, în perioada 15 noiembrie-15 decembrie 2012, la achiziționarea oricărui produs electrocasnic din gama Arctic cu tehnologia TET, poți câștiga unul din cele 65 premii, cu o valoare totală de 10.500 de euro, care îți pot îndeplini orice bucurie. Premiile sunt variate, pentru a se ajusta dorințelor fiecăruia. Mai exact Arctic oferă 5 premii de 500 euro, 10 premii de 300 euro și 50 premii de 100 euro.

 

Mecanismul este foarte simplu: în perioada campaniei trebuie să-ți înscrii bucuria pe care o dorești realizată pe www.arctic.ro/bucurii, împreună cu informațiile fiscale care atestă achiziția produsului Arctic TET. Primii 50 de participanți care se înscriu în concurs vor primi premiul de 100 euro, iar premiile de 500 euro și respectiv 300 euro vor fi acordate prin tragere la sorți.

Noua gamă Arctic cu tehnologia TET, Tehnologia de Economisire pe Termen lung, creată pentru a te ajuta să economisești, te poate aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea dorințelor. Gama Arctic TET îți oferă beneficii concrete: economie de energie și apă, rezultate de gătire și spălare performante, siguranță sporită și confort în utilizare, economie de timp și bani. Produsele înglobează funcții moderne care permit multiple opțiuni de utilizare a electrocasnicelor, în funcție de stilul de viață, toate oferind însă, un avantaj practic esențial: economia de bani. Cu Arctic economisești acum pentru bucuriile tale!

Pune pe primul loc dorințele tale! Arctic te ajută să le îndeplinești!

2012-11-20T11:38:41+02:0020 noiembrie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, PROMO Comunicate de Presa, social|Tags: , |
Go to Top