Ingheata frumusetea, cu frig controlat, la -180°C!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle, PROMO Comunicate de Presa, sanatate/Ingheata frumusetea, cu frig controlat, la -180°C!
  • criosauna_CrioBio

criosauna_CrioBioCine nu și-ar dori să aibă parte de frumusețe și tinerețe până la adânci bătrâneți? Încă nu s-a inventat tratamentul miraculos care să îți păstreze intacte frumusețea și tinerețea, însă îți putem sugera procedurile de aerocrioterapie, care determină pielea să secrete colagen, reîntinerind organismul, tenul și pielea, cu efecte anti-rid vizibile, într-o perioadă relativ scurtă de timp. Procedurile de aerocrioterapie se efectuează în criosaună, un aparat special conceput pentru reducerea temperaturii până la -180°C.

Secretul constă în expunerea corpului la temperaturi extrem de scăzute (până la -180°C), pentru 3 minute. În timpul unei proceduri efectuate în criosaună, temperatura pielii ajunge la 0°C, tot sângele fiind împins spre organele interne pentru a le păstra calde. După procedură, corpul începe să se încălzească, iar sângele revine în piele. Efectul imediat este simțit asupra pielii, care devine mai netedă și mai elastică, cu un aspect vizibil mai bun. Practic, este îmbunătățită microcirculația și sunt optimizate procesele metabolice, iar organismul începe să secrete colagen.

Pentru obținerea unor rezultate bune asupra tenului și pielii, sunt recomandate 15-20 proceduri în criosaună, de 150-180 secunde, zilnic. Seria de proceduri trebuie reluată după 6 luni sau un an.

Procedurile efectuate în criosaună au multe alte efecte benefice pentru organism, pentru că îl ajută să se regenereze de la sine, pe cale naturală. Te simți mai energic, dormi mai bine și ai o imunitate mai bună. În plus, combinate cu o dietă echilibrată și sport, procedurile de aerocrioterapie ajută și la diminuarea celulitei și scăderea greutății corporale.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Criosauna se încadrează în categoria echipamentelor de întreținere corporală, nu a echipamentelor medicale. Poți beneficia de proceduri de aerocrioterapie în centrul CrioBio din Calea Griviţei nr. 3 (la intersecţia cu Calea Victoriei,  în cadrul clinicii Bio Terra Med).

Preţ: 70 lei/procedură. Programări la numărul: 0726.335.577.

Despre aerocrioterapie

Aerocrioterapia, practicată în cabinele criosaunelor, activează toate resursele fiziologice ale organismului, declanşând regenerarea acestuia din interior, pe cale naturală. O ședință de aerocrioterapie nu necesită nicio pregătire prealabilă. Durata scurtă a unei proceduri, de numai 3 minune, o face și mai accesibilă și comodă. Aceasta stimulează sistemul imunitar şi pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie. În plus, creşte capacitatea de efort fizic şi intelectual, ajută la scăderea greutăţii corporale, reîntinereşte pielea, creşte libidoul şi diminuează consecinţele stresului zilnic.  Are aplicatii multilple, cu efecte extrem de benefice pentru sanatate, in variante domenii precum: reumatologie, hepatologie, neurologie, cosmetica, sexologie, urologie, ginecologie, endocrinologie, pneumologie, cardiologie, dermatologie, ortopedie si traumatologie, medicina sportiva, imbunatatirea generala a sanatatii, slabit si diminuarea celulitei.

 

 

Despre CrioBio

CrioBio este o companie românească care a deschis primele centre de aerocrioterapie din Bucureşti. De asemenea, CrioBio comercializează cabinele de aerocrioterapie/criosaune. Acestea pot fi instalate în clinici medicale, saloane de înfrumuseţare, centre sportive, săli de fitness, staţiuni, sanatorii, acasă. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina de Facebook Criosauna București sau www.criobio.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top