Inovația face diferența între lideri și manageri. Pornind de la această realitate, Biz Innovation prezintă an de an inovatorii și companiile care dictează noile reguli ale economiei.

Conferința reunește reprezentanți ai industriei ITC, investitori, directori de dezvoltare, consultanți în inovație, antreprenori și cercetători, într-o dezbatere despre cloud, mobile, inteligență artificială și Internet of Things (Iot).

Descoperă viziunea care duce afacerile la următorul nivel. Vino pe 10 Aprilie la Biz Innovation Forum și află inovațiile și modele de business care schimbă lumea!

Dintre vorbitorii conferinței îi amintim pe: Antonio Eram, Founder & CEO, Netopia; Cornel Amariei, Inventator, Antreprenor; Răzvan Țapu, Senior Manager Business Development & Strategic Initiatives, Stefanini; Magda Ropotan, Consultant în inovație; Cosmin Nicula, Co-founder, VisageCloud; Branislav Bibic, Managing Director, Philip Morris România; Ionuț Budisteanu, Inventator, Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence, Președinte ANIS.

Evenimentul  va avea loc pe 10 Aprilie 2017, la ARCUB, București. Mai multe detalii regăsiți pe site-ul evenimentului Biz Innovation Forum (http://revistabiz.ro/innovationforum2017).

  Ai întrebări pentru speakerii conferinței? Contactează-ne la lelia.petrescu@revistabiz.ro și le vom adresa acestora, pentru a ți se oferi răspuns în cadrul conferinței. Pentru alte detalii și acreditări de presă, vă rugăm să ne contactați la aceeași adresă de contact.

***

Despre Biz

Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă conținut viu și abordări unice asupra mediului de afaceri local și internațional.

 Lansată în 2000, Biz este prima revistă de afaceri din România care a schimbat printul românesc prin importante premiere și proiecte speciale. Revista are ca public țintă top manageri, antreprenori și profesioniști ai mediului de business. Tirajul este de 10.000 de exemplare pe număr, dintre care peste 7.500 sunt abonamente.

În premieră absolută în designul românesc, în toamna anului 2015, Brandient și Biz au câștigat legendarul Red Dot Design Award, în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de design.

  Revista Biz se distribuie în zonele urbane din țară, fiind disponibilă în rețelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioșcurile de presă, aeroport (Tarom: Business Lounge, porți de îmbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) și rețeaua de benzinării Agip.
Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa