window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Inscrie-te la cursuri de calificare GRATUITE in Bucuresti!

Descopera omul potrivit la locul potrivit - cisCentrul de Incluziune Sociala Bucuresti anunta ultimele 10 LOCURI GRATUITE disponibile la CURSUL de calificare de LUCRATOR IN COMERT.

Daca esti din municipiul Bucuresti si faci parte din urmatoarele categorii: familii monoparentale (mama singura sau tata singur), familii care au mai mult de 2 copii, personae de etnie roma, persoane cu dizabilitati, tineri peste 18 ani care au parasit sistemul institutionalizat de protectie a copilului, victime ale traficului de persoane, persoane afectate de boli care le influenteaza viata socio-profesionala (cancer, HIV, altele), fosti consumatori de droguri,

TE ASTEPTAM LA INSCRIERI IN URMATOAREA SAPTAMANA.

Se ofera urmatoarele BENEFICII:

–       Decontarea transportului pe perioada cursului;

–       Sustinerea pe perioada cursului cu pachete de hrana;

–       Se asigura supravegherea copiilor la centrul nostru pe durata cursului;

–       Consiliere pentru redactare CV si prezentare la interviu de angajare.

La absolvirea acestui curs primesti un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Pentru detalii legate de inscrieri contacteaza-ne la:

Centrul de Incluziune Sociala

Str. Prof. Petre Cumpanici, Nr. 8, Sector 3, Bucuresti

Tel: 0757.115.354 ; 0757.115.350

E-mail: cisbucuresti@gmail.com

Cursurile de deruleaza in cadrul proiectului „Centrele de Incluziune Sociala – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.2. Imbunatatirea”accesului si participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”. (www.politicisociale.ro)

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top