Inscrierile la Insign Awards se prelungesc pana pe 31 IANUARIE 2014!

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/social/Inscrierile la Insign Awards se prelungesc pana pe 31 IANUARIE 2014!

Inscrierile la Insign Awards se prelungesc pana pe 31 IANUARIE 2014!Inscrierile la ce-a de-a patra editie a concursului Insign Awards by Galeriile Noblesse, dedicat arhitectilor si designerilor cu experienta, dar si celor aflati la inceput de drum, continua pana la sfarsitul lunii Ianuarie!

Mai multe detalii despre competitia recunoscuta ca „Oscarul Designului Interior”, dar si informatii despre conditiile de participare si premiile oferite (2000 de euro si multe alte surprize), va invitam sa gasiti aici.

Ce trebuie facut?

Nimic dificil: Trebuie sa accesati site-ul www.galeriilenoblesse.ro/zonaarhitecti/inscrie_ti_proiectul si sa completati formularul de inscriere a proiectului, la una dintre cele doua sectiuni: Insign Awards Senior sau Insign Awards Young.

Avem nevoie de 4 imagini/randari cu proiectul care va reprezinta, din anul precedent sau curent, precum si o scurta descriere a acestuia, pentru a ne convinge ca merita sa fie apreciat, premiat si promovat!

Beneficii:

  • posibilitatea recunoasterii talentului pe plan national si international
  • descoperirea de noi oportunitati profesionale
  • ocazia de a fi partener sau membru al unei echipe de profesionisti, la Galeriile Noblesse sau la studioul de design, Studio Insign
  • castigarea unor premii substantiale – 2000 de euro
  • participarea la evenimentul exceptional din seara premierii, organizat cu ocazia incheierii concursului, la care vor fi prezenti si jurnalisti

Juriul este format din reprezentantii Galeriile Noblesse si designeri internationali.

Deadline: 31 IANUARIE 2014 – pana atunci, asigurati-va un loc in competitie!

Suntem nerabdatori sa va cunoastem si sa descoperim cele mai noi si interesante proiecte realizate de designeri si arhitecti romani!

Mult succes si inspiratie va dorim,
Echipa Galeriile Noblesse

Despre Insign Awards:

Competitia Insign Awards pastreaza pentru al patrulea an consecutiv traditia Galeriilor Noblesse de a premia cei mai creativi, originali si talentati designeri de interior din Romania.

Castigandu-si de-a lungul celorlalte editii renumele de “Oscarul design-ului interior”, concursul Insign Awards isi propune sa descopere pe parcursul celor trei luni de inscrieri (1.10-2013 – 31.12.2013) cele mai reusite proiecte de design interior. Astfel, Insign Awards by Galeriile Noblesse devine nu numai un ecou al talentului romanesc, ci si al designul-ui de calitate.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

In ceea ce priveste premiile, nici editia de anul acesta nu se dezminte, deoarece castigatorii vor avea parte de premii substantiale si numeroase surprize oferite de Galeriile Noblesse si partenerii internationali ai acestora. Marele Premiu Insign Awards se acorda la sectiunea Insign Awards Senior (categoria Casa sau Horeca – Spatii Publice) si este in valoare de 2000 de euro, iar participantii care se vor remarca anul acesta vor avea oportunitatea recunoasterii talentului atat pe plan national, cat si international, dar si de a dobandi noi experiente personale si profesionale.

Premiul I la sectiunea Insign Awards Young Talents se acorda pentru fiecare categorie, valoarea acestuia fiind de 200 euro pentru categoria Casa si 200 de euro pentru categoria Horeca-Spatii Publice. Locurile II si III, la toate categoriile, Senior si Young Talents, vor primi premii surpriza ce vor consta in produse si abonamente la reviste de specialitate.

Cum se desfasoara inscrierile Insign Awards?

Creativitatea si talentul sunt singurele conditii obligatorii ale competitiei Insign Awards 2013. Astfel, indiferent de varsta sau experienta in acest domeniu, orice designer de interior cu varsta minima de 18 ani isi poate inscrie cel mai relevant proiect de amenajare interioara pe site-ul Galeriilor Noblesse, in cadrul sectiunii destinate competitiei: http://www.galeriilenoblesse.ro/zonaarhitecti/inscrie_ti_proiectul

Ca si in anii precedenti, proiectele inscrise in concursul Insign Awards vor fi impartite in doua categorii: Insign Awards Senior si Insign Awards Young Talents, astfel incat provocarea ramane deschisa atat arhitectilor si designerilor cu experienta, cat si celor aflati la inceput de drum: studenti sau tineri absolventi. Inscrierile pot fi individuale sau pe echipe, constand in proiecte de design interior, atat pentru locuinte, cat si pentru spatii publice, din anul trecut sau cel curent. Sectiunea Insign Awards Young Talents vizeaza proiecte finalizate sau randari in format 3D realizate in perioada 2012-2013 in categoriile Casa, Horeca si Spatii publice. Participantii pot inscrie mai multe proiecte, iar castigatorii vor fi anuntati si premiati in cadrul festivitatii de premiere ce se va desfasura in luna martie 2014.

Juriul editiei a patra a competitiei nationale Insign Awards by Galeriile Noblesse va fi format din reprezentantii Galeriilor Noblesse si designeri internationali, care vor analiza cu atentie abordarea, stilul de amenajare, materialele alese, dar mai ales armonia de imbinare a pieselor si originalitatea proiectelor.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului si retrospectivele editiilor precedente sunt disponibile pe www.galeriilenoblesse/arhitecti sau pe email: pr@galeriilenoblesse.ro/ Anca Ghiorghiu, Responsabil PR si Marketing – 0749 232 311.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2013-12-02T14:34:42+02:0002 decembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , , |
Go to Top