window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

InSOLVENTA – solutii financiare, solutii juridice- la WTC Bucuresti / Bucuresti / 30 septembrie 2010

Recesiunea economica a schimbat la 180 vectorul unor piete in acensiune. Previziuni pesimiste in urma cu 2-3 ani devin acum tinte aproape irealizabile. Clientii indelung curtati ai bancilor se transforma in debitori, in momentul in care platile si incasarile nu mai intra in balanta.

Cum pot prelungi termenele scadente ale platilor pe care le am de facut? Cum pot recupera datorii pentru a efactua alte plati? Cum pot evita executarile silite? Ce pot face pentru a-mi creste sansele de redresare? Cum pot evita falimentul? Care sunt parghiile juridice care ma pot proteja in fata creditorilor mei? Ma mai pot proteja resursele de care dispun in fata creditorilor? Este mai bine sa recurg la mediere, arbitraj sau e bine sa incep procedurile de insolventa? Cum imi poate afecta cifra de afaceri sau cota actiunilor pe bursa anuntul privind declansarea procedurilor de insolventa? Imi ofera concordatul preventiv protectie in fata creditorilor?

Toate acestea sunt intrebari pe care nu si le punea nimeni cu ceva timp in urma. Un studiu Coface releva faptul ca, in primul trimestru al acestui an, numarul firmelor intrate in insolventa a crescut cu 89% fata de perioada similara din 2009, urmand sa depaseasca cel mai probabil 30.000 pana la sfarsitul anului. Deocamdata, insa, peste 20.000 de dosare de insolventa se afla pe rol, in timp ce companii precum Flamingo International se pare ca au reusit sa evite falimentul, urmand sa iasa din insolventa in cursul acestui an.

In acest context, WORLD TRADE CENTER si Think Creative organizeaza pe 30 septembrie 2010 conferinta InSOLVENTA: solutii finaciare, solutii juridice. Aceasta este menita sa le ofere antreprenorilor – dar si managerilor sau responsabililor din departamente financiare sau juridice – posibilitatea de a se intalni cu specialisti reputati din domeniul juridic si financiar, cu reprezentanti ai unor case de avocatura de renume, pentru a evalua cele mai bune oportunitati pe care legea le ofera in depasirea unor perioade dificile din activitatea companiei lor.

Ca urmare, va invitam sa va alaturati celor mai buni, pentru a discuta cu ei, pentru a asculta sfaturile lor legate de cazuri practice prin care poate trece si compania dumneavoastra, pentru a afla cum sa evitati situatiile ce v-ar putea pune afacerea in pericol.

Aveti si posibilitatea de a deveni partener al/expozant in cadrul evenimentului, prin achizitionarea unuia dintre pachetele existente.

Parteneri media: The Money Channel, HotNews, Jurnalul National, Bloom Biz, Conso.ro, Wall-Street, Hymerion Solutions, The Investor, IMM Romania, SMARTFinancial, Comunicate de presa

Termen limita de inscriere – Vineri 10 Septembrie 2010

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la conferinta

Persoan de contact – Nicoleta Manu, coordonator eveniment

Tel.: 021-202.44.54
nicoleta.manu@wtcb.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top