Stațiunile montane din România vor fi promovare într-o nouă campanie dedicată pasionaților de drumeții și de fotografie. Campania este inițiată de hotelul Carmen și are ca titlu ”Fotografi la înălțime”.

Această acțiune își propune să promoveze frumusețea munților din România văzută subiectiv de fiecare dintre participanții la concurs. Acești se pot înscrie în campanie, în perioada 24 aprilie – 5 mai 2018, având posibilitatea de a câștiga următoarele premii: un city break la munte (locul 1), un aparat de fotografie polaroid (locul 2) și o reducere de 20% pentru cazare la hotelul Carmen (locul 3).

Câștigătorii vor fi selectați de un juriu format din cele mai importante portaluri și bloguri de turism românești: DescoperimRomânia.ro, România Turistică și Explovers. Regulamentul complet este aici.

Turiștii care au surprins frumusețea munților din România se pot înscrie în concurs, postând pe pagina personală de Facebook o fotografie publică cu cel mai frumos peisaj montan, alături de o descriere a locului în care a fost făcută și de hastagurile #fotografilainaltime, #instantaneemontane și #HotelCarmenPredeal.

Munții noștri ne oferă peisaje incredibile, cu atât mai mult când ești la locul potrivit în momentul potrivit. Știm că mulți turiști, români și străini, parcurg traseele montane de peste tot din România și surprind peisaje de care am vrea cu toții să ne bucurăm. Ne dorim ca cei care ajung la munte să fie inspirați de aceste fotografii și să descopere zone cu peisaje inedite”, spune  Nicoleta Bogdan,  reprezentantul hotelui Carmen.

Cele mai reprezentative poze vor face parte dintr-o broșură online care va promova stațiunile turistice din România și care va fi susținută de hotelul Carmen. Broșura urmează a fi lansată în luna mai, cu sprijinul partenerilor media: DescoperimRomânia.ro, România Turistică și Explovers.