window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Instrumente si bune practici pentru prevenirea esecului profesional

HART se dedica comunitatii de profesionisti in managementul capitalului uman.

Intr-o analiza efectuata pornind de la cercetarile disponibile in ultimii 100 de ani asupra potentialului de leadership, Dr. Robert Hogan pune in evidenta lipsa unui consens general asupra unui profil de leadership ideal, definit prin trasaturi pozitive. Dupa mai multe studii aduse in discutie, Dr. Hogan semnaleaza existenta unui profil coerent al incompetentei manageriale, iar conform cercetarilor, cel mai probabil 50% dintre manageri vor esua profesional.

Consecintele esecului managerial la nivelul organizatiei pot fi reduse sau chiar evitate printr-un sistem coerent de management al talentelor www.hart.ro, identificare a potentialului de leadership si planificare a succesiunii, precum si prin programe de dezvoltare si coaching bazate pe un profil exact al punctelor critice de dezvoltare. HART se dedica specialistilor in managementul resurselor umane prin moderarea unei comunitati profesionale de peste 1000 de membri.

Aditional, HART lanseaza noua sa identitate online ca furnizor de referinta pentru informatii de ultima ora, cele mai bune practici si instrumente pentru evaluare si dezvoltare www.hart.ro, folosite in procese de selectie, managementul talentelor si coaching in cariera pentru asigurarea unui traseu profesional de succes.
Acces in comunitatea profesionistilor in resurse umane HART HR Cafe.

HART Human Resource Consulting este o companie de consultanta in resurse umane care isi sprijina partenerii prin solutii de evaluare individuala si dezvoltare, diagnoza organizationala, managementul carierei, training, recrutare si selectie.

HOGAN este la nivel global unul dintre cei mai importanti furnizori al evaluarilor pentru selectia si dezvoltarea angajatilor, ajutand companiile sa castige avantaj competitiv prin intermediul capitalului uman. De peste 30 de ani HOGAN a impus standardul global in predictia succesului ocupational. Rapoartele de evaluare din suita Hogan sunt expresia unui sistem integrat de instrumente de evaluare validate stiintific si proiectate sa ajute companiile din lumea intreaga in gestionarea eficienta a resurselor umane si retinerea talentelor de varf.

Pentru mai multe detalii asupra cercetarilor efectuate de Dr. Robert Hogan in domeniul evaluarii potentialului de leadership si asupra esecului profesional, contactati HART Human Resource Consulting.

Tel: + 40 21 310.54.57/ 59
Fax: +40 21 310.74.76
office@hart.ro
http://www.hart.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top