JTI Romania va invita pe 22 octombrie 2010 la Intalnirile JTI. De aceasta data, pe scena Teatrului National I. L. Caragiale Bucuresti, Intalnirile JTI va prezinta spectacolul PUSH, avandu-i ca protagonisti pe Sylvie Guillem, un simbol pentru dansul contemporan si pe celebrul coregraf si dansator Russell Maliphant.
PUSH este alcatuit din patru momente coregrafice, purtand semnatura coregrafului Russell Maliphant: Solo, interpretat de Guillem, pe muzica de chitara a lui Carlos Montoya, confera balerinei postura mandra a unui mare artist de flamenco; Shift, purtand semnatura solo a lui Maliphant; Two, un solo orbitor, care pare ca o prinde pe Guillem intr-o cutie de lumina; si Push, un duet care combina abilitatile acestui extraordinar cuplu.

De la debutul sau, PUSH a fost premiat cu patru distincții majore: Premiul Laurence Olivier pentru Cea Mai Buna Productie de Dans Noua, un premiu Time Out pentru prestația lui Guillem din Solo, Cea Mai Buna Coregrafie (Moderna) pentru Maliphant la decernarea Premiilor Naționale pentru Dans și premiul South Bank Show Dance. PUSH, sub marca Sadlers Wells, incepand cu 2005 este pus in scena in fiecare an la Londra, iar din 2006, a fost vazut n numeroase turnee internationale n Germania, Grecia, Elveția, SUA, Italia, Franta, Spania.
Sub egida Intalnirile JTI, organizate si in 2010 de Fundatia Art Production, Sylvie Guillem si Russel Maliphant vor sustine acest spectacol pentru prima oara in Romania.
Intalnirile JTI continua sa reprezinte un reper cultural de traditie, un eveniment de cea mai inalta tinuta, ramas in memoria publicului inca de la lansare, in 2000, si asteptat cu deosebit interes in fiecare an de catre iubitorii dansului, gratiei, pasiunii si excelentei.
Intalnirile JTI a avut ca invitati companii celebre de dans si maestrii ai interpretarii muzicii clasice. Prima editie a fost inaugurata de celebra companie de balet Bejart Ballet Lausanne, urmata apoi de Compania Nacional De Danza, Cullberg Ballet, Joaquin Cortes, Alvin Ailey American Dance Theatre, Les Ballets de Monte-Carlo. De asemenea, dirijorul Seiji Ozawa, Filarmonica George Enescu, pianistii Dmitri Alexeev si Valentin Gheorghiu au fost oaspeti ai Intalnirilor JTI.
Intalnirile JTI s-a bucurat de aprecierea deosebita a publicului si trei ani consecutiv a primit Premiile VIP: premiul Evenimentul lunii in 2004 si in 2006, ca si premiul Arte pentru spectacolul din 2005.

Japan Tobacco International (JTI) este membra a Grupului Japan Tobacco (JT)., producator mondial de produse din tutun. JTI comercializeaza trei dintre cele mai vandute cinci marci la nivel mondial : Winston, Mild Seven si Camel. Alte marci internationale includ Benson & Hedges, Silk Cut, Sobranie of London, Glamour si LD. Avand sediul central la Geneva (Elvetia), Japan Tobacco International are peste 25.000 de angajati si operatiuni in 120 de tari.
talida.giambasu@jti.com
http://www.jti.com

Go to Top