Intampina primavara in stil SCANDINAV cu noua colectie ECCO Primavara Vara 2014

In noua colectie ECCO pentru femei, pantofii eleganti cu toc, balerinii confortabili, ghetele casual, pantofii-saboti si sandalele feminine aduc stil, confort si calitate garderobei tale de primavara.

Folosind tehnologia unica de injectare directa a talpii si designul minimalist scandinav, ECCO propune pentru sezonul primavara-vara 2014 pantofi, balerini si sandale care nu numai ca se inscriu in tendintele momentului, dar si ofera maximum de confort si calitate.

Cele trei teme ale noi colectii ECCO – denumite sugestiv Classic BEAT, Exposed si Eye Candy – incurajeaza stilul de viata activ prin designul si calitatea materialelor folosite, iar culorile colectiei (navy blue, negru, rosu inchis, maro camel si diferite nuante de galben, maro si corai) vor incanta chiar si cele mai pretentioase fashioniste.

Classic BEAT
Descopera un univers al stilului unde eleganta clasica intalneste nuante indraznete de modern! Pornind de la clasicul negru, culoarea universala a elegantei, tema Classic BEAT se extinde cromatic catre galben, rosu inchis si maro, iar designul se inspira din moda anilor ’50-’60, amintind de feminitatea si romantismul stilului retro-chic.

Exposed
Nostalgic, dar modern, relaxat, dar stilat, organic, dar tehnic si precis – aceste calitati definesc tema Exposed. Combinand eleganta retro a anilor ’20 cu detalii futuriste, incaltamintea in stil Exposed activeaza adevarata natura umana – dorinta de a rataci in timp ce ramai totusi cu picioarele pe pamant, de a adopta simultan atat masculinul, cat si femininul, de a crea o balanta intre contrastele care te definesc.

Eye Candy
Iata incaltamintea care te va stimula sa incepi fiecare zi cu un plus de energie si buna dispozitie! Eye Candy inseamna culoare, optimism si energie pozitiva, imbinate toate in cel mai pur stil urban. Detaliile nonconformiste, designul minimalist si petele de culoare aduc un suflu proaspat si seducator garderobei de primavara.

Noua colectie ECCO pentru femei primavara-vara 2014 este disponibila in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.