window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Intercultural Dances, cel mai bun mod de a-ti petrece sfarsitul verii

Intre 15 august si 12 septembrie AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri, lanseaza cel mai nou proiect dedicat studentilor si elevilor de liceu: programul de dansuri interculturale. Tinerii pasionati in egala masura de dans si de interculturalism, care isi doresc sa traiasca o experienta culturala inedita sunt invitati sa se inscrie, pana pe data de 7 august, pe site-ul www.aiesecbucharest.ro .

Scopul proiectului este acela de a incuraja tinerii sa isi largeasca orizontul cultural prin intermediul unor mijloace inovative si al unui mediu de invatare divers si dinamic.

Pe parcursul a noua sedinte tinute in doua sali de dans din Bucuresti- Cara Dans respectiv AyA Tango- participantii vor interactiona cu sase traineri internationali din Rusia, China si Egipt. Impartita in doua sectiuni- o ora cursuri de dans, o ora cursuri de limba- fiecare sedinta le va da ocazia tinerilor sa invete cate putin din cultura fiecarei tari. Mai mult decat atat, participantii vor avea posibilitatea de a-si insusi cateva cuvinte de baza in rusa, chineza sau egipteana.

De doua ori pe saptamana Irene Kaldas, Mohamed Hesham, Bulanova Yana, Julia Nikolaeva, Chi Yue si Anqi Bao vor impartasi cu tinerii romani pasiunea pentru dans, aducand in acelasi timp in fata lor traditiile tarilor pe care le reprezinta.

La sfarsitul proiectului participantii vor avea de asemenea ocazia sa puna in practica toate lucrurile invatate intr-un spectacol organizat de AIESEC Bucuresti. Aventura culturala la care au vor fi luat parte se va dovedi in aceste conditii completa, punandu-le la incercare creativitatea si provocandu-i sa isi dezvolte aptitudini neexploatate poate pana atunci.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top