window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Internet mobil de la RCS & RDS, gratuit si pe telefoanele mobile

RCS & RDS ofera tuturor abonatilor la internet fix prin fibra optica, un abonament gratuit de internet mobil pe telefoanele mobile

De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi GRATUIT internet mobil pe telefon. Internetul mobil gratuit, Digi Net Mobil Asociat, are o viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil, sunt:

  • Digi Net Fiberlink 1, cu viteza de acces de pana la 50 Mbps si trafic nelimitat, de 29 lei
  • Digi Net Fiberlink 2, cu viteza de acces de pana la 100 Mbps si trafic nelimitat, de 39 lei

Tarifele includ TVA.

Telefoanele mobile care au acces in reteaua de voce si date mobile a RCS & RDS, sunt cele cu modem 3G incorporat.

In oferta curenta, compania asigura gratuit si internet mobil prin modem USB – pentru laptop si PC. Oferta este adresata tuturor clientilor Digi Net Fiberlink 2. Toti clientii Digi Net Fiberlink 1 pot beneficia, de asemenea, de internet mobil prin modem USB, pentru numai 10 lei lunar (TVA inclus). Echipamentul de acces, modem-ul USB, este oferit in custodie iar specificatiile tehnice ale serviciului de internet mobil prin modem sunt aceleasi cu cele pentru internet pe telefon: viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus.

Informatii despre noul abonament de internet mobil sunt disponibile la http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/mobil/pe-telefonul-mobil, la numerele de telefon 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil) sauin oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

***

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 5 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, internet mobil Digi Net Mobil, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata. RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de peste 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

Cristina Nicoara
Specialist PR RCS & RDS
E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro
Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top