Internship prin programul de practică Orange First Step 2015

Acasa/COMUNICATE DE PRESA, cursuri / educatie, resurse umane, social/Internship prin programul de practică Orange First Step 2015
  • Orange First Step 2015

Orange First Step 2015

De mai bine de 6 ani, Orange desfășoară programul de internship Orange First Step prin care oferă studenților și masteranzilor ocazia să vadă modul de lucru din departamentele companiei. Pentru perioada verii (iunie, iulie și august) Orange pune la dispoziție peste 200 de locuri de practică în departamente precum IT, HR, vânzări, relații clienți și tehnic, atât în diviziile locale, cât și în diviziile care se ocupă de relația cu Orange Grup.

Perioada de internship este de o lună, iar studenții se pot înscrie și își pot alege direct de pe site-ul www.orange.ro/first-step oraşul[1], departamentul și luna în care vor să facă practică. Ulterior ei vor fi contactați de coordonatorii programului pentru un mini interviu telefonic, urmând o primă întâlnire în care vor afla toate detaliile despre program și vor avea parte de traininguri dedicate departamentului ales. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o diplomă de participare și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări din partea mentorilor care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

„Studenții și masteranzii au din ce în ce mai multe provocări atunci când încearcă să își găsească un loc de muncă. După cum am observat și noi în cadrul interviurilor pe care le derulăm, una dintre ele este reprezentată de experiența acumulată până la angajare. Experiența denotă curiozitate și implicare dincolo de parcurgerea cursurilor de la facultate. Le oferim studenților și masteranzilor ocazia să cunoască îndeaproape mediul de business și să își dezvolte noi aptitudini alături de colegii noștri ce se voluntariază să fie mentori pentru noua generație.” a declarat Ioana Marcu, HR Director în cadrul Orange România.

[1] Oraşele sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Bucureşti, Cluj Napoca, Caracal, Călăraşi, Câmpulung, Constanţa, Craiova, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Lugoj, Mangalia, Medias, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Oradea, Ploieşti, Piteşti, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Roman, Slatina, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Sighetu Marmatiei, Slobozia, Suceava, Târgu Jiu, Timişoara, Târgovişte, Tulcea, Turda, Târgu Mureş, Vaslui, Vatra Dornei, Zalău.

Go to Top