CFR Călători Reduceri de 15% la oferta Interrail Global Pass 2017

CFR Călători aduce în atenția publicului posibilitatea de a vizita cât mai multe orașe din cât mai multe țări, într-o perioadă determinată de timp, la tarife avantajoase, prin oferta de călătorie Interrail Global Pass.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimațiilor este de la cinci zile până la o lună , pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei. Oferta  este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (maxim 2 copii însoțiți de un adult posesor de Interrail Global Pass),  iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe: www.cfrcalatori.ro secțiunea Trafic internațional şi www.Interrail.eu.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro , secțiunea Trafic internațional / Mers de tren internațional sau să ne contacteze la numărul de telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).