Învaţă cum să organizezi evenimente memorabile

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Creative Business Management va organiza în perioada 18-19 iunie o nouă sesiune a cursului acreditat de event planner, în Bucureşti. Participanţii la acest curs vor învăţa cum să realizeze un concept de eveniment şi cum să îşi planifice etapele de organizare, indiferent de obiectul de activitate, mediul, audienţa sau tematica evenimentului. Trainingul conţine, în plus, module dedicate obţinerii de sponsori şi parteneri media, iar cu ajutorul aplicaţiilor practice, cursanţii vor putea experimenta conceperea un eveniment.

Cursul este structurat pe două zile, sâmbătă şi duminică, timp de 8 ore pe zi, iar la finalul sesiunii de formare, participanţii vor avea noţiunile esenţiale despre conceptul de eveniment, planificarea şi bugetarea acestuia, respectiv livrarea şi acţiunile post-eveniment.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Trainerul Bianca Preda are o abordare originală şi interactivă în susţinerea cursului, suportul acestuia fiind inspirat din activitatea proprie de event planner. Bianca este trainer certificat ANC şi are o experienţă de peste 10 ani în organizarea de evenimente. Peste 600 de cursanţi au absolvit cursul de planificarea si organizarea evenimentelor de la lansarea sa pe piaţă.

Taxa de participare este 600 lei (TVA inclus), iar în urma unui examen, cursanţii pot primi o diplomă de „Organizator de târguri şi expoziţii”, cod COR 243210, acreditată de ANC şi recunoscută de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Pentru înscrieri sau informaţii suplimentare ne puteţi contacta telefonic la 0743.183.353, prin email la cursuri@cbmanagement.ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro .

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top