Peste 120 de participanti prezenti la Inventis Forum 2010
Aproximativ 120 de participanti au fost prezenti timp de 2 zile, 16 -17 iunie, la Inventis Forum 2010, evenimentul anului dedicat industriei de resurse umane din Romania, organizat de Business-Edu.
La Inventis Forum 2010 au avut loc peste 20 de workshop-uri, 9 studii de caz, 4 prezentari si 4 keynote speech-uri.

Printre participanti s-au numarat atat specialisti in domeniul resurselor umane cu functii de conducere din companii mijlocii si mari, cum ar fi BRD, BCR, Petrom, Vodafone, GE Money, Pirelli Tyres, Holcim, PricewaterhouseCoopers , cat si companii de consultanta in domeniul dezvoltarii, precum Trend Consult, Ascendis, AchieveGlobal, Interact, Exec-Edu si ASEBUSS, dar si organizatii studentesti, prezente cu proiecte inovative. Printre acestea se numara ARDOR, CROS si VIP, dar si persoane in cautare de dezvoltare personala si oportunitati de afaceri.
Fiecare dintre cele doua zile a fost marcata de prezenta unui invitat special. Astfel, in data de 16 iunie, momentul de cultura, special pregatit de organizatorii Inventis, a fost prezenta lui Razvan Mazilu, binecunoscutul dansator si artist roman, mul