Investitia in securitatea IT devine profitabila / Bucuresti / 07 aprilie 2011

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/IT / comunicatii/Investitia in securitatea IT devine profitabila / Bucuresti / 07 aprilie 2011

Agora Group organizeaza maine, 07 aprilie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema IT Security Solutions. Evenimentul va avea loc la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, sala Ronda, incepand cu ora 9.30.

Inca de la inceput o solutie de securitate atent gandita, planificata si bugetata are darul de a genera profituri. Astfel, pe langa factorii de baza ce determina decizia de achizitie, anume costul, calitatea si functionalitatea, in ecuatie au inceput sa apara, in sfarsit, si factori suplimentari.

Printre acestia, mai ales in organizatiile de mari dimensiuni, se includ numarul de resurse umane implicate pentru intretinerea solutiei, numarul de ore/persoana necesare pentru implementarea, mentinerea si interventia in caz de incident, s.a.m.d. Sunt factori care fac ca investitia in securitatea IT sa previna pierderi, dar si sa creasca productivitatea, pentru ca angajatii sa se poata concentra mai bine la obiectul de activitate al afacerii. Si astfel, investitia in securitatea IT devine profitabila.

Conferinta Agora dedicata solutiilor de securitate IT aduce in fata audientei cativa din cei mai importanti furnizori din domeniu, precum G Data Software, Star Storage, Kaspersky Lab, Class IT, cu scopul declarat de a ajuta la luarea unor decizii de achizitie care sa contribuie decisiv la schimbarea perspectivei legate de solutiile de securitate, de la cheltuieli necesare de protectie, la investitii generatoare de eficienta a afacerii.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: ESET NOD 32, Silensec, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.
Detalii la www.agora.ro .

PR
andreea.maier@agora.ro
http://www.agora.ro/conferinte

Go to Top