window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Invitatie de presa: Activitatile extrascolare in satele romanesti.

Profilul Activitatilor Extrascolare in Ruralul Romanesc. Efecte posibile ale noii legi a educatiei asupra copiilor de la tara.

Dezbatere publica, 20 octombrie, ora 10:30

Cum arata o activitate extrascolara in satele din Romania? De ce excursiile sunt cele mai populare activitati extrascolare si cum ajunge o plimbare la un supermarket sa fie bifata ca fiind o activitate extracurriculara?

Raspunsurile la toate aceste intrebari le puteti afla joi, 20 octombrie in cadrul dezbaterii publice „Profilul Activitatilor Extrascolare in Ruralul Romanesc. Efecte Posibile ale noii legi a educatiei asupra copiilor de la tara” organizata de Fundatia Soros Romania.

Evenimentul va avea loc joi, 20 octombrie, incepand cu ora 10:30 la Hotel Howard Johnson (Calea Dorobantilor nr. 5-7, sector 1, Bucuresti).

Dezbaterea se va axa pe rezultatele primei cercetari privind activitatile extracurriculare in scolile din mediul rural. Cercetarea face lumina in hatisul clasificarilor activitatilor extracurriculare si urmareste legatura dintre activitatile organizate si tipurile de competente dezvoltate sau, dimpotriva, ignorate.

In lumina datelor obtinute, vom discuta si despre posibilele implicatii ale noii legi a educatiei asupra dezvoltarii de competente cheie la copii.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa o contacti pe Madalina Oprisan, responsabil comunicare, Fundatia Soros Romania, 0723 27 54 06, moprisan@soros.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top